10 Greseli management

10 Greșeli majore în management: care îți distrug performanța și cum să le eviți

Completează adresa de mail pe care vrei să primești acces instant în webinar.

Locuri limitate

10 Greseli management

“Experiența este numele pe care fiecare îl dă greșelilor sale.” - Oscar Wilde

10 Greseli management

Managementul este un câmp minat, atât pentru managerii cu experiență cât și pentru cei noi. Cu toții facem greșeli. Este în natura umană. Însă ca și lider, ca și manager, repercursiunile greșelilor noastre pot să ducă la pierderi majore în business.

Este adevărat că a greși poate fi o oportunitate de învățare. Dar, alocarea timpului pentru a învăța cum să recunoști și să eviți greșelile obișnuite te poate ajuta să devii mai productiv și de succes și să scalezi mai rapid businessul.

Așa că, dacă îți dorești să afli:

Cele 10 greșeli, care sunt lecții din experiența mea din rolul de manager, dar și greșeli culese din cele peste 100 de businessuri în care am avut rol de consultant;

Cele 10 greșeli care pot să te facă să pierzi zeci, sute sau milioane de euro, care pot să te facă să pierzi ani din viața ta pentru că stai să repari ce ai provocat singur;

Cele 10 greșeli care se întâlnesc în fiecare business, în doze diferite. Și deși sunt atât de cunoscute, aproape fiecare cădem în capcana lor;

Care sunt cele 10 greșeli și 10 metode de a le preveni sau de a ieși din ele într-un mod eficient, astfel încât să ieși din haosul de azi, pas cu pas, și să îți scalezi businessul.

Înscrie-te și accesează webinarul “10 Greșeli majore în management care îți distrug performanța și cum să le eviți".

Ce spun cei care au participat la webinar:

Webinarul face parte din seria întâlnirilor gratuite oferite exclusiv membrilor comunității Wiseleader

10 Greseli management

Una din cele mai mari probleme ale antreprenorilor / managerilor din ziua de azi este că ei vor să fie la “concurs” sau la “olimpiadă” în fiecare zi.

Știi cum se antrenează sportivii de performanță zilnic, poate ani de zile pentru a ajunge să performeze? De regula, antreprenorul vrea să fie fix invers. Să fie la concurs zilnic și să mai ajungă din când în când în momente de antrenamente.

Așa că, am decis să creăm acest context unic și personal, pentru membrii comunității Wiseleader, gratuit, în care să abordăm cele mai importante subiecte din management.

Mi-am confirmat de prea multe ori, în prea multe situații, că ce poate să facă diferența sunt contextele strategice create pentru a atinge performanța.

Fondator Wiseleader

Diana Crișan

General Manager al echipei lui Lorand Soares Szasz și Upriserz timp de 8 ani, unde a lăsat o fundație solidă de management și s-a implicat direct în managementul a 125 de companii din peste 40 de domenii.

Diana este antreprenor, manager, lider și coach. Experiența în formarea a peste 125 de echipe de management din 40 de domenii i-a dat convingerea că managementul poate fi clar și simplu.

Mesajul ei pentru antreprenorii de pretutindeni: „Nu ești singur. Eu și echipa Wiseleader te ajutăm să îți iei puterea înapoi”.

10 Greseli management

Accelerează spre obiectivul tău și evită să faci greșeli care te pot costa zeci de mii de euro și care îți îngreunează creșterea.

Completează adresa de mail pe care vrei să primești acces instant în webinar.