Întâlnire comunitate

Întâlnirea lunii #septembrie a comunității Wiseleader

5 fundamente pe care să le aplici pentru o creștere accelerată în business

Introdu adresa de e-mail și primești acces gratuit la întâlnire

Locuri limitate

Întâlnire comunitate

Dacă ai nevoie de o creștere accelerată în business, iată despre ce vom discuta la întâlnire:

De ce nu produci creștere accelerată, deși ai un obiectiv specific și o viziune clară

Cum poți să alegi strategic în business astfel încât să provoci creștere

Care e rolul liderului cel mai important în perioada de creștere accelerată și ce e nevoie să facă de acolo

Cele 5 fundamente pentru o creștere accelerată

Cele 5 fundamente pentru o creștere accelerată

Exemple practice de utilizare strategică a KPI-urilor în business

Invitat special - Anca Bândac

Licențiată în Psihologie și certificată ca Trainer NLP, Anca are o experiență de peste 7 ani în dezvoltarea unor businessuri de succes în România.

A susținut peste 30 de training-uri de vânzări și a implementat NLP în cadrul echipelor pe care le-a coordonat, având rezultate remarcate imediat.

Își dorește să susțină antreprenorii să acționeze mai inteligent, să gândească mai eficient și mai rapid, să fie mai profitabili și să aibă o viață mai conștientă și mai fericită.

Întâlnire comunitate

Un context unic, gratuit, pe care îl oferim doar membrilor comunității Wiseleader

Întâlnire comunitate

Una din cele mai mari probleme ale antreprenorilor / managerilor din ziua de azi este că ei vor să fie la “concurs” sau la “olimpiadă” în fiecare zi. 

Știi cum se antrenează sportivii de performanță zilnic, poate ani de zile pentru a ajunge să performeze? De regula, antreprenorul vrea să fie fix invers. Să fie la concurs zilnic și să mai ajungă din când în când în momente de antrenamente. 

Așa că, am decis să creăm acest context unic și personal, pentru membrii comunității Wiseleader, gratuit, în care să abordăm cele mai importante subiecte din management. 

Mi-am confirmat de prea multe ori, în prea multe situații, că ce poate să facă diferența sunt contextele strategice create pentru a atinge performanța.

​​Practic, ai acces la strategii, metode, unelte și sisteme pe care le folosesc în consultanța individuală cu clienții mei, gratuit. Mă rog. Nu chiar. Investești timpul tău. Și tare mi-ar plăcea să cred că vei investi și timp să implementezi. Dar aceasta e deja decizia ta. Astfel, în loc să plătești mii de euro pe consultanță personalizată, poți să ai acces la expertiza noastră gratuit. 

Vom lucra împreună pe cei mai importanți piloni din management, vom discuta despre cele mai des întâlnite greșeli pe care le fac managerii, despre soluții validate, studii de caz specifice și multe altele și bineințeles, vom interacționa prin Q&A-uri.

Întâlnire comunitate

Dacă nu faci parte din comunitatea Wiseleader, înscrie-te și primești acces gratuit la întâlnire

Fondator Wiseleader

Diana Crișan

General Manager al echipei lui Lorand Soares Szasz și Upriserz timp de 8 ani, unde a lăsat o fundație solidă de management și s-a implicat direct în managementul a 125 de companii din peste 40 de domenii.

Diana este antreprenor, manager, lider și coach. Experiența în formarea a peste 125 de echipe de management din 40 de domenii i-a dat convingerea că managementul poate fi clar și simplu.

Mesajul ei pentru antreprenorii de pretutindeni: „Nu ești singur. Eu și echipa Wiseleader te ajutăm să îți iei puterea înapoi”.

Întâlnire comunitate

Vezi webinarul și eliberează-te din propria afacere!

Află cele 5 etape care l-au scos pe Lorand Soares Szasz din operațional și au dus la profit și încasări record

Dacă nu faci parte din comunitatea Wiseleader, înscrie-te și primești acces gratuit la întâlnire

Completează adresa de mail pe care vrei să primești acces instant în webinar.