Operational Exit System

Business Freedom Blueprint: The Operational Exit System

Prins în operațional? Promovează-te de la funcția de executant la cea de lider

The Operational Exit System™ este programul în care antreprenorii implementează în companiile lor Sistemul Wiseleader de ieșire din operațional. La finalul celor 4 luni de program, fiecare lider va recupera până la 5 ore/zi prin formarea unei echipe independente care livrează singură rezultate.

Operational Exit System

Ce este The Operational Exit System?

Cum ar fi să conduci o echipă de profesioniști la fel de implicați, capabili și motivați ca și tine… chiar și atunci când nu ești de față?

Imaginează-ți că ești liderul unui business care funcționează fără să te implici în treburile zilnice. Că ai o echipă de oameni care livrează rezultate geniale fără să îi ții de mână.

Cât timp ți-ar elibera o astfel de echipă? Ce rezultate ai obține cu mintea limpede și calendarul deschis pentru gândire strategică, parteneriate și scalare de business? Cât de departe ai ajunge într-un an? Dar în zece?

Descoperă ce obiective poți atinge dacă ieși din operațional cu Programul The Operational Exit System la finalul căruia îți transformi personalul într-o echipă independentă care livrează rezultate remarcabile fără implicarea ta zilnică.

Operational Exit System
Operational Exit System

Cât de mult contează echipa pe care o conduc?

Cât de mult contează echipa pe care o conduci? La fel de mult ca succesul afacerii tale. Nu de alta, dar el stă în mare parte în mâinile lor.

Gândește-te la Elon Musk, Richard Branson sau Jeff Bezos. Fiecare dintre ei este doar un om cu 24 de ore într-o zi. Dar crezi că își gestionează singuri zecile de business-uri pe care le conduc? Oare lucrează câte 10 ore pe zi în fiecare afacere? Sunt copleșiți de câte au de făcut? Simt că nu se pot baza pe nimeni și că trebuie să pună ei mâna dacă vor să obțină rezultate? Sunt arbitrii angajaților atunci când se ceartă? Muncesc ca nebunii doar ca să descopere că profitul e insuficient?

Doar imaginea te face să zâmbești pentru că, în realitate, e imposibil să scalezi o afacere în care fiecare face ce îl taie capul și în care nu există consecințe sau un sistem clar de verificări.

Sigur că poți construi o afacere singur sau cu câțiva executanți – dar dacă vrei să îți crești și scalezi afacerea, ai nevoie de o echipă performantă care să îți preia de pe umeri operaționalul pentru ca tu să ocupi singura poziție din companie care nu este deja luată: cea de lider.

Ce impact are Liderul echipei?

Dar când această echipă lasă de dorit – când există conflicte, vânzări mediocre, rezultate slabe și profit insuficient – tentația este să te gândești că oamenii nu sunt buni. Că ai angajat profesioniștii nepotriviți, că nu își fac treaba cum trebuie sau că îți sabotează business-ul.

Iar acest lucru este posibil. E posibil ca oamenii tăi de pe vânzări să sune doar 5 leaduri pe zi când au timp să dea minim 50 de telefoane. E posibil ca specialistul în ads să doarmă în papuci și să consume bugetul de reclame pe audiențele nepotrivite. E posibil ca omul de marketing să își servească clienții de freelancing pe timpul și banii companiei. E posibil ca singurul performer din echipă să fie total demotivat de restul – care sunt plătiți și apreciați exact la fel ca și el.

Dar nu ai cum să descoperi toate aceste lucruri dacă nu îmbraci haina de lider. Dacă nu faci un pas în spate, ieși din operațional și schimbi perspectiva.

Nu știi până nu te uiți.

Iar atunci când îți analizezi business-ul dintr-o perspectivă diferită, și schimbările devin vizibile exact ca piesele unui puzzle care încep să se potrivească.

Operational Exit System
Operational Exit System

Fiecare schimbare îți îmbunătățește profitul.

Așa afli că renunțând la jumătate din oamenii de pe vânzări, îți dublezi profitul și îți permiți să-i recompensezi mai bine pe top performeri. Că specialistul în ads are nevoie de un training și că omul pe marketing trebuie înlocuit. Așa poți lua decizia să îl promovezi pe top performer, să îl recompensezi cum se cuvine și să îl motivezi să îți livreze rezultate ce se transformă în cifră de afaceri și profit.

Iar fiecare schimbare îți îmbunătățește profitul cu 1%, 2%, 5%. Fiecare om pus la locul potrivit îți eliberează câte 1 oră din activitatea zilnică. Apoi 2. Apoi 5. Fiecare acțiune strategică luată din rolul de lider și vizionar pune o nouă cărămidă la o bază solidă pentru creșterea profitabilă a business-ului tău. 

Iar tu? Tu ești mai împlinit pentru că nu mai alergi dintr-un departament în altul rezolvând taskuri, probleme și conflicte. Îți aloci strategic timpul pentru acțiunile care au cel mai mare impact în business. Ai timp să mergi în concedii, să stai cu familia, să te perfecționezi, să faci networking, să legi parteneriate și să desenezi harta succesului pentru afacerea ta. Iar toate acestea devin posibile pentru că ai o echipă independentă și performantă în care ai încredere și pe care te poți baza că te va duce la destinația pe care o setezi.

Programează-te la interviul de calificare

Programul Operațional Exit System™ le este adresat exclusiv antreprenorilor, general managerilor și profesioniștilor din top management. Ca să ne asigurăm că fiecare participant obține maximul de valoare din program, aplicațiile funcționează pe baza unui apel de calificare. Dacă îți dorești să aplici la The Operational Exit System™, te invităm să te înscrii pe lista de așteptare:

Lasă-ne datele tale și vei fi contactat de un reprezentant Wiseleader pentru interviul de calificare

Ce spun liderii din comunitatea Wiseleader

Cum funcționează The Operational Exit System™

The Operational Exit System™ se deosebește de produsele Wiseleader cu care te-ai obișnuit până acum. De fapt, este diferit de orice alt program sau curs teoretic din domeniu întâlnit de noi pe piața din România. Iată de ce.

The Operational Exit System™ este contextul inevitabil de implementare a metodei Wiseleader de a scoate antreprenorul din operațional prin formarea unei echipe independente în 16 săptămâni.

Noutatea este adusă de componenta practică. Fiecărui participant îi este alocat un coach personal, un partener de implementare și un loc în 2 workshop-uri live. Diferența dintre orice alt curs de specializare și noul program Wiseleader este ca diferența dintre a te uita la antrenamente pe YouTube și a merge la sală să le și faci. 

Dacă cursul îți îmbogățește cunoștințele fără să garanteze vreun rezultat, antrenamentul este contextul de implementare a teoriei ce transformă apariția rezultatelor într-o consecință inevitabilă.

Operational Exit System
Coach Personal

Coach-ul tău personal este ca alarma ce te trezește dimineața - nu stă cu tine toată ziua, dar se asigură că te ții de treabă și că progresezi. Aveți 2 conversații pe lună în cadrul cărora analizați progresul, parcurgeți o structură clară și setați împreună pașii următori. Partea cea mai bună? Coach-ul Wiseleader nu are buton de Snooze!

Partener de implementare

Până și agenții Men in Black lucrau în echipe de câte doi. Odată cu începerea programului, faci cunoștință și cu noul tău partener care te va ajuta să rămâi ancorat în implementare și să perseverezi. Schimbăm partenerii prin rotație la fiecare 4 săptămâni pentru un plus de networking și valoare obținută din perspective diferite.

Workshop-uri live

Pentru acele situații încâlcite din realitatea de business, întrebări fără răspuns sau provocări insurmontabile există cele 2 workshop-uri live. Acestea sunt ocazii unice să interacționezi direct cu Diana Crișan, să primești feedback în timp real, să te inspiri din alte afaceri dar și să faci networking de calitate cu lideri aflați în aceeași etapă de business ca și tine.

Suport în comunitatea privată

Puterea comunității este magică, iar impactul pe care îl are sprijinul reciproc face de multe ori diferența dintre implementare și uitare. Comunitatea privată Wiseleader este spațiul în care pui întrebări atunci când te blochezi, "furi" idei geniale de la ceilalți antreprenori și împărtășești fiecare succes, fie el mic sau mare. În plus, chiar și după finalizarea celor 4 luni de program, beneficiezi de acces garantat pe viață în comunitatea privată Wiseleader, dar și de suportul și inspirația membrilor.

Acces pe viață (transferabil)

Când vei fi pregătit să transferi responsabilitățile către noii tăi manageri sau chiar și un general manager, nu va trebui să o iei de la capăt. Primești acces pe viață tocmai ca să le transferi cu ușurință întregul conținut al programului The Operational Exit System™, piatra de temelie pentru construcția unui leadership solid în compania ta. Primești și acces gratuit la toate actualizările viitoare din program – deci poți fi sigur că Procesul Wiseleader The Operational Exit System™ rămâne la fel de revelant și de puternic odată cu trecerea timpului.

Peste 95% din afacerile românești sunt sub pragul de 1 milion de euro. 9 din 10 antreprenori români sunt prea ocupați să scaleze fiind prinși în operațional. Formarea unei echipe independente și performante prin ieșirea din operațional dizolvă limitele potențialului tău de creștere și scalare, ceea ce…

Te plasează în top 10% lideri români

Iată o parte din rezultatele la care să te aștepți după ce parcurgi Programul The Operational Exit System™:

Obții o echipă independentă care produce rezultate și creștere și fără tine

Ai mai mult timp pentru pentru sănătate, familie, relaxare și orice altă arie a vieții pe care ai neglijat-o

Îți crești profitul, dar și gradul de predictibilitate în vânzări

Implementezi instrumente financiare clare și pe baza cărora iei decizii

Obții claritate în echipă, dar și în firmă, iar asta te ajută să ai predictibilitate în rezultate

Mărești suma scoasă prin dividende și nivelul de venit personal

Ai control asupra business-ului și al echipei cu ajutorul unui sistem de obiective și KPI implementat eficient

Antrenezi abilitățile esențiale de performanță în echipă, ceea ce te ajută și pe termen lung, și pe termen scurt

Nu te mai simți singur pentru că împărți responsabilitatea rezultatelor și scapi de presiunea lor

Recrutezi oamenii potriviți cu ajutorul unui sistem de recrutare și inducție eficient

Economisești foarte mulți bani și timp prin procese validate de Wiseleader în 125+ de afaceri din 40 de domenii și template-urile testate, pe care le poți pune la treabă începând de mâine

Te pui într-un context inevitabil de învățare, implementare și evaluare

Te antrenezi ca lider și îți duci la îndeplinirile la bun sfârșit cu mai puțină presiune pentru că lucrezi mai strategic și mai eficient

Programează-te la interviul de calificare

Programul Operational Exit System™ nu este pentru oricine. Am pus bazele acestui program transformator de implementare exclusiv pentru antreprenorii, general managerii și profesioniștii din top management care sunt pregătiți să iasă din operațional, să își asume un nou nivel de leadership și să își scaleze afacerea. Dacă îți dorești să aplici la The Operational Exit System™, lasă-ne datele tale și vei fi contactat de un reprezentant Wiseleader pentru interviul de calificare:

Lasă-ne datele tale și vei fi contactat de un reprezentant Wiseleader pentru interviul de calificare

Programul The Operational Exit System îți oferă acces la:

Procesul Wiseleader The Operational Exit System™.

Cea mai eficientă și rapidă metodă de formare a unei echipe independente în 16 saptamani. Procesul conține 36 de etape strategice și se bazează pe experiența Wiseleader în munca cu 125+ companii din 40 de domenii și numeroase contexte concrete de business.

Coach personal.

Ia-ți la revedere de la cursurile, cărțile sau sesiunile de consultanță care ți-au lăsat afacerea în aceeași etapă. The Operational Exit System™ înseamnă în primul rând implementare și rezultate. Îți vom aloca un coach care te va contacta de 2 ori pe lună pentru a te menține focusat pe parcursul procesului de implementare. În cadrul ședinței de 15 minute, analizați împreună progresul și setați următorii pași din procesul de implementare.

2 Workshop-uri live.

Nu lăsăm întrebări fără răspuns și nici situații specifice afacerii tale fără o soluție. Participă la cele 2 Workshop-uri live de câte 2 ore cu Diana Crișan și află soluția la provocările care te macină.

Partener în perseverență.

Este un antreprenor care trece prin exact același proces ca și tine. Aveți valori, preocupări și provocări similare, deci veți face ‘click!’ instant. Acesta te va ajuta să transformi teoria în acțiuni concrete, să aplici metodologia Wiseleader și să vezi rezultate rapide în afacerea ta.

25 de Module Online predate de Diana Crișan.

Cele 25 de Module acoperă 25 de fundamentele esențiale din leadership și management.

25 Template-uri, sisteme și procese.

Fișa rolului pentru angajați performanți, Cashflow și P&L, Procedura delegării eficiente, Sistem de Recrutare, Proces de inducție - toate îți sunt un ajutor de nădejde în implementare, economisesc timp prețios și te salvează de numeroase erori.

Acces în comunitate

Ca participant în program, ai acces în grupul privat The Operational Exit System™ unde și Diana Crișan este activă, oferă suport răspunde la întrebări specifice.

Diploma The Operational Exit System™.

Finalizarea cu succes a programului este o reușită în sine și te poziționează în top 10% lideri români ce au format echipe autonome, au ieșit din operațional și ocupă cu adevărat poziția de lider într-o companie. Ultima etapă a programului conține un examen în urma căruia descoperi nivelul dobândit de leadership, infrastructură și abilități. În final, te premiem cu diploma The Operational Exit System ™.

Transformă-ți afacerea cu cele 4 Bonusuri în valoare de 3580 Euro

Operational Exit System
Bonus #1. Masterclass de Planificare Anuală (790 €)

Timpul zboară când ești copleșit de provocările zilnice. Te ocupi de fiecare mic detaliu, dar uiți să analizezi imaginea de ansamblu. Din fericire, există deja o formulă testată prin care să îți setezi un început de an cu intenție, claritate și direcție. Îți prezentăm Masterclass-ul de Planificare Anuală. Acesta te va ajuta ca fiecare decizie pe care o iei, fie ea mare sau mică, să fie aliniată la obiectivele strategice din business.

Operational Exit System
Bonus #2. Modulul Financiar: Controlul Afacerii Tale (1500 €)

Financiarul, o sursă reală de stres pentru antreprenori. Iar din experiența noastră, bucătăria financiară e firmei este rar ținută în ordine deplină. Problema este că nu poți lua decizii inteligente și strategice din poziția de lider fără o imagine clară asupra bugetului, cash-flow-ului și P&L-ului. Îți prezentăm expertul financiar din echipa Wiseleader care te va ajuta să înțelegi, să optimizezi și să ai control asupra finanțelor tale.

Operational Exit System
Bonus #3. Masterclass: KPI – Acceleratorul Creșterii de Business (490 €)

Timpul zboară când ești copleșit de provocările zilnice. Te ocupi de fiecare mic detaliu, dar uiți să analizezi imaginea de ansamblu. Din fericire, există deja o formulă testată prin care să îți setezi un început de an cu intenție, claritate și direcție. Îți prezentăm Masterclass-ul de Planificare Anuală. Acesta te va ajuta ca fiecare decizie pe care o iei, fie ea mare sau mică, să fie aliniată la obiectivele strategice din business.

Operational Exit System
Bonus #4. Întâlnirea Strategică Anuală cu Diana Crișan (790€)

Știm că ești pus pe treabă și că îți place să faci, dar de această dată te invităm să visezi, să prioritizezi, să îți folosești puterea și să creezi. Te provocăm să participi la o discuție profundă și strategică din care să primești răspunsuri, claritate și o nouă perspectivă asupra drumului tău. Întâlnirea anuală cu Diana te reancorează în viziunea ta și îți oferă claritatea strategică de care ai nevoie ca să muți munții.

Ce spune Lorand Soares Szasz, CEO Upriserz, despre colaborarea cu Diana Crișan:

Lideri performanți, Povești de succes

Dacă te întrebi...

Programul The Operational Exit System™ este o investiție strategică în afacerea ta. Dacă te califici să participi,  cea mai valoroasă investiție pe care o faci parcurgând acest program este în construcția fundației de leadership pentru succesul de peste ani. Vor exista valuri de rezultate pe termen scurt – dar vei simți tsunami-ul de efecte timp 2 ani, 5 ani, chiar și 10 ani. În plus, poți lua această bază și să o transferi în orice alt business prezent sau viitor.

Impactul pe care îl va avea acest program este inestimabil și este, în opinia noastră, pe viață.

În plus, instrumentele, template-urile și procesele pe care le primești au fost testate și validate în peste 125 de afaceri pe parcursul a 3,500 de ore de implementare, ceea ce înseamnă că vei economisi bani evitând greșeli costisitoare. Odată implementat, The Operational Exit System™ se plătește singur în decursul a câteva luni sau chiar săptămâni.

 Acesta este și motivul pentru care am creat Programul The Operational Exit System™: să construiești o echipă independentă care îți permite să ieși din haosul operaționalului și care îți eliberează timp să ocupi singura poziție liberă rămasă în business: cea de lider.

Ironia este că majoritatea antreprenorilor simt că nu au timp să iasă din operațional... Tocmai pentru că sunt blocați acolo! Odată ce implementezi The Operational Exit System™, îți vei elibera calendarul pentru creștere și scalare, dar și pentru un stil de viață echilibrat, indiferent de aria vieții pe care ai neglijat-o până acum (spiritual, sănătate, familie, relație, prieteni, călătorii sau pasiuni). 

Cum știm că îl vei implementa? Pentru că ai propriul coach personal care te va ajuta să progresezi, un partener de perseverență care te va sprijini și suportul Dianei și al echipei Wiseleader în cadrul comunității private.

Tot ce îți rămâne de făcut este să vezi dacă te califici. Click aici să te programezi la interviul de calificare.

Nu. Îți recomandăm să aplici la program odată ce formezi o echipă și parcurgi etapele specifice unui startup.

Da. Ai opțiunea unui plan de plată în 2 tranșe pe care ți-l va prezenta un reprezentant Wiseleader imediat după interviul de calificare.

The Operational Exit System™ este structurat într-o manieră logică și progresivă. Vei începe cu un chestionar de identificare a nivelului tău de leadership și, pe baza acestuia, vei fi ghidat pas cu pas prin fiecare etapă. Coach-ul tău alocat și întâlnirile regulate sunt acolo pentru a te ajuta să navighezi și să prioritizezi. Scopul nostru este să te facem să te simți susținut și ghidat în fiecare etapă a parcursului tău.

Am dezvoltat programul The Operational Exit System™ după munca cu 125+ companii românești din 40 de domenii diferite și este conceput ținând cont de particularitățile și nevoile antreprenorilor români. Am integrat atât principii universale de management și leadership, cât și particularități specifice nouă, astfel încât să ai o aplicabilitate maximă în contextul tău de afaceri.

Da. Ai acces la 2 Workshop-uri de Q&A cu Diana, la grupul privat în care este activă și la întâlnirea strategică anuală împreună cu ea. Astfel, vei beneficia de expertiza ei directă în etapele critice ale parcursului tău.

Mulți antreprenori observă schimbări semnificative în eficiența echipei încă din primele câteva săptămâni. Totuși, pentru a vedea beneficii tangibile, cum ar fi creșterea profitabilității, majoritatea observă o diferență semnificativă în 2-3 luni. Ține totuși cont că rezultatele variază în fiecare afacere. Din fericire, suntem cu toții diferiți.

The Operational Exit System™ conține atât fundamente de leadership și management valabile în orice an, piață, industrie sau stare economică, cât și o componentă flexibilă menită să se adapteze diferitelor tipuri de afaceri. În această situație, vei fi ghidat de Diana Crișan și experții Wiseleader cu soluții concrete despre cum să adaptezi procesul la business-ul tău.

Absolut! Planul este să crești, nu-i așa? Indiferent de dimensiunea echipei tale, principiile de leadership și management sunt universale. De fapt, implementând acest program într-o echipă mai mică, ai oportunitatea de a pune bazele solide pentru viitoarea ta extindere.

Pe lângă multitudinea de testimoniale de la clienții noștri anteriori, programul oferă instrumente, resurse și suport pentru a te asigura că implementezi cu succes fiecare etapă. Și nu uita că, la final, vei avea un test care îți va arăta progresul și îți va valida competențele dobândite.

Iar dacă implementezi corect toate etapele și nu vezi niciun rezultat, îți vom returna integral suma investită. Credem cu tărie că este practic imposibil pentru cineva care implementează cu seriozitate toate indicațiile noastre să nu obțină rezultate concrete.

Operational Exit System

Programează-te la interviul de calificare

Dacă îți dorești să aplici la The Operational Exit System™, te invităm să te înscrii pe lista de așteptare:

Lasă-ne datele tale și vei fi contactat de un reprezentant Wiseleader pentru interviul de calificare

Operational Exit System

Ai întrebări?

Colega mea, Simina, te va ajuta cu drag.
Scrie-i pe WhatsApp aici sau pe email la simina@wiseleader.ro

Aplică pentru o ședință cu un expert Wiseleader