Planifică pentru Performanță: Construiește-ți planul pentru 2024

8 Ore Intensive pentru a mapa drumul pentru un 2024 transformațional - Exclusiv pentru Antreprenorii Vizionari

Planifică pentru Performanță: Construiește-ți planul pentru 2024

Planifică pentru Performanță: Construiește-ți planul pentru 2024
Planifică pentru Performanță: Construiește-ți planul pentru 2024

locuri limitate

Planifică pentru Performanță: Construiește-ți planul pentru 2024

Ce spun participanții de la edițiile anterioare de Sprint Day:

Aproximativ 90% dintre antreprenori, nu își planifică anul următor.

Eficiența creierului uman stă la baza întregii evoluții umane – începând de la inventarea motorului cu aburi și până la funcția de autocorrect.

Oamenii au căutat dintotdeauna căi de a face lucrurile mai simplu, mai rapid și cu o cheltuială cât mai mică de gânduri și de energie.

În majoritatea timpului, acest sistem funcționează de minune: nu te gândești cum să pui un picior în fața celuilalt pentru a merge, când pleci de acasă, încui ușa fără să iei vreo decizie și pare că mașina ta știe singură drumul spre casă

Problemele apar atunci când îți conduci afacerea cu această parte automată a creierului care stă la cârmă în 95% din timp.

Planifică pentru Performanță: Construiește-ți planul pentru 2024
Planifică pentru Performanță: Construiește-ți planul pentru 2024

De ce?

Conform ultimelor descoperiri din știință, raționalul este activat doar 5% din timp. (5% e deja mult – exceptând marii iluminați, folosim aceleași tipare învățate în primii 7 ani de viață cu un conținut ușor diferit).

Iar adevărata schimbare vine atunci când suntem în acei 5%.

Când avem acces la creativitate, la noi conexiuni și perspective.

Când îți conduci afacerea pe pilot automat:

Nu poți plănui un 2024 excepțional din același loc în care l-ai trăit pe 2023. Vei avea aceeași mentalitate și vei face aceleași conexiuni neuronale ca cele care te-au adus unde ești acum.

Dacă în 2024 plănuiești să treci la următorul nivel, atunci masterclass-ul Planificare eficientă este potrivit pentru tine.

990 699 Euro + TVA

locuri limitate

Sprintul Planifică pentru Performanță este pentru tine dacă:

Nu ai mai făcut până acum o planificare anuală de business și nu știi ce ar trebui să faci

Nu ai salturi spectaculoase în rezultatele de business de la un an la altul

Observi că te blochezi în aceleași tipare, obiceiuri și practici de business care îți țin afacerea pe loc

Îți este greu să aliniezi echipa cu un nou mod de a face lucrurile pentru a ajunge la următorul nivel

Vrei să vezi ce oportunități extraordinare care se află chiar în fața ta nu ai identificat până acum

Vrei să ai rezultate diferite anul următor

“Vedeam direcția, dar eram împotmolit în partea practică. Nu știam “how to make things happen”. Era o prăpastie între viziune și business. Împreună cu Diana, am reușit să construim un pod peste această prăpastie.”
Planifică pentru Performanță: Construiește-ți planul pentru 2024
Nimrod Malinas - Antreprenor, K Lips AG
“Ca manager, Diana are sisteme clare după care acționează cu perseverență. Nimic nu pare imposibil pentru ea. Diana găsește întotdeauna resursele să își atingă obiectivele și, poate cel mai important, are o capacitate aproape magică să îi țină pe oameni în echipă, să îi motiveze, să le alinieze spiritele și să inspire către rezultate individuale și de echipă.”
monica ion trainer
Monica Ion - Coach

locuri limitate

Rezultatele pe care le obții printr-o planificare anuală eficientă

Ai o stea polară

Când ai o intenție clară pentru 2023, îți este mult mai simplu să iei decizii, să prioritizezi și să nu te lași înghițit de urgențe pe parcursul anului.

Faci succesul inevitabil

Stabilești cum arată succesul, dar și care sunt pașii intermediari sau persoanele responsabile pentru fiecare acțiune care te duce la destinație.

Mai multă motivație

Nimic nu e mai rău decât să muncești fără scop și fără o direcție clară. Planificarea anuală îți motivează și energizează întreaga echipă.

Reproduci reușitele

Celebrezi succesele din 2022, ceea ce vă unește ca echipă și vă ajută să replicați cu ușurință tot ce a funcționat.

Înveți din trecut

Identifici blocajele din trecut, le înlături și te asiguri că nu repeți greșelile trecutului. Îți netezești drumul spre rezultate și creștere.

Un nou început!

Planificarea anuală e contextul perfect în care să schimbi macazul, să setezi destinația și să îți transmiți viziunea de lider către echipă.

Obiectivele întâlnirii noastre

Analizăm împreună 2023 și descoperim reușitele, provocările, unde am blocat business-ul și luam deciziile strategice pentru 2024

Identificăm zonele strategice care ne ajută să atingem obiectivele în 2024 și descoperim elementele esențiale pentru a ne asigura că ne atingem obiectivele

Facem planul pentru 2024

Ce spun antreprenorii despre sesiunile de planificări cu Diana:

“Mie această planificare mi s-a părut inedită și revelatoare, deschizătoare de drumuri. Eu nemaifăcând până acum așa ceva. Au fost unele lucruri care mi s-au părut extraordinar de greu de făcut, până în momentul în care am avut datele necesare și implicarea membrilor echipei.

- Giani M.

“M-am simțit ca un CEO cu o echipă de top management, la modul real. Pur și simplu sunt n situații în care am simțit asta.

Cea mai importantă idee este că am constatat că întâlnirile de acest fel scot la iveală mult mai multe din fiecare dintre noi decât oricare alt context.
Diana, voiam să-ți mulțumesc în numele echipei! Să știi că apreciem, la modul cel mai sincer, ba mai mult decât atât, la modul practic și pragmatic, ceea ce ne-ai oferit și ceea ce am obținut.

Considerăm că valoarea pe care ai adus-o este una imensă, iar rezultatele pe care le vom realiza, ca de exemplu dublarea de la an la an, lucru greu de obținut pentru o companie, vor dovedi și îți vor da, practic, recunoaștere și ție pentru aportul pe care l-ai avut.“

- Adrian S

“Pentru mine această planificare a fost revelatoare, ca de fiecare dată.

Mi-a adus multă lumină și comparând cu anul trecut, unde focusul meu a fost în mare parte pe acțiune de vânzare, de această dată m-am setat un pic diferit și vreau ca focusul meu să fie și a început deja să fie, pe acțiuni strategice, pe planificare și pe ce am de făcut ca să ies din acea zonă.

- Adriana Z

Succesul nu se întâmplă, ci se planifică.

Aproximativ 95% dintre companiile românești active (acționariat românesc și excluzând companiile mari) sunt micro și companii mici. Iar 60% dintre acestea au cifra de afaceri până în 100k euro. Sub 10% dintre antreprenori fac o planificare anuală. Dacă vrei să ai rezultate diferite de majoritate, fă acțiunile pe care cei mai mulți le evită.

Planificarea anuală te ajută să: Schimbi perspectiva. Identifici blocajele din trecut. Setezi o intenție pentru 2024 care să îți dea aripi și putere de muncă pentru un an întreg. Gândești strategic. Planifici succesul.

Planifică pentru Performanță: Construiește-ți planul pentru 2024

locuri limitate

5 motive esențiale pentru a NU sări peste planificarea anuală

Viziune clară:

Fără planificare anuală, riști să-ți pierzi focalizarea asupra obiectivelor pe termen lung. Este esențial să ai o direcție clară care să-ți ghideze fiecare decizie și acțiune, altfel te vei trezi navigând fără busolă într-o mare de incertitudini.

Oportunități de creștere:

Planificarea anuală îți deschide ochii către noi posibilități de expansiune și îmbunătățire a afacerii tale. Dacă nu îți dedici timp pentru a planifica, poți trece cu vederea momente critice care ar putea propulsa afacerea ta spre noi orizonturi de succes.

Eficiența și productivitate:

Un plan bine pus la punct te ajută să identifici zonele în care afacerea ta poate funcționa mai eficient, să stabilești obiective clare pentru echipa ta și să optimizezi utilizarea resurselor. Fără planificare, ești mai susceptibil să irosești timp și bani pe activități care nu aduc valoare adăugată.

Capacitatea de anticipare și de a gestionare risc:

Planificarea anuală nu este doar despre creștere, ci și despre securitate. Ea te ajută să previi și să te pregătești pentru eventualele obstacole, astfel încât să poți răspunde rapid și eficient la schimbările de piață sau la situații neprevăzute.

Alocare strategică a resurselor:

Prin planificare, înveți să distribui resursele financiare, umane și materiale într-un mod care să-ți maximizeze randamentul. Fără un plan clar, există riscul să investești în linii de business, în produse sau alte lucruri, care nu sunt profitabile, ceea ce poate afecta serios sănătatea financiară a afacerii tale

Planificarea anuală este fundamentul pe care se construiește stabilitatea și creșterea afacerii tale. Este un pas esențial care te separă de concurență și îți asigură un avantaj strategic în piață.

locuri limitate

Ce spun participanții de la edițiile anterioare de Sprint Day:

Trainer: Diana Crișan

General Manager al echipei lui Lorand Soares Szasz și Upriserz timp de 8 ani, unde a lăsat o fundație solidă de management și s-a implicat direct, din rolul de consultant, în managementul a 125 de companii din peste 40 de domenii

Diana este antreprenor, manager, lider și coach. Experiența în formarea a peste 125 de echipe de management din 40 de domenii i-a dat convingerea că managementul poate fi clar și simplu. 

Mesajul ei pentru antreprenorii de pretutindeni: „Nu ești singur. Eu și echipa Wiseleader te ajutăm să îți iei puterea înapoi și sa faci lucrurile să se întâmple”.

Planifică pentru Performanță: Construiește-ți planul pentru 2024

Dacă te-ai întrebat:

Ne vedem online pe data de 12 Decembrie 2023, de la 09:00 până la 18:00. 

Pentru întâlnirea noastră nu este nevoie să faci vreun drum. Ai nevoie doar de un laptop sau de un telefon, de o conexiune la internet, de câteva notițe și de multă prezență… și deschidere!

Sprintul este creat special pentru antreprenorii care vor să facă un pas esențial care să îi separe de concurență și să câștige un avantaj strategic în piață, dar și pentru cei care știu că nu pot obține rezultate diferite, făcând aceleași lucruri ca până acum. 

Da, vei primi înregistrarea evenimentului, doar dacă vei fi prezent la planificare. NU este o zi de curs, cu multă teorie ci una în care planificăm anul 2024. Așadar, dacă nu poți participa să lucrăm împreună, nu poți lua maxim și nu îți recomandăm să rezervi locul. 

Te încurajăm astfel să te implici, să pui întrebări, să lucrezi intens și să beneficiezi de suportul Dianei.

Din păcate, nu. Dacă vrei să îți implici echipa în sesiunea de planificare, te invităm să rezervi un loc pentru fiecare coleg. Scrie-ne la hello@wiseleader.ro, iar noi te ajutăm cu detalii și cu suport în procesul de achiziție.