Planificare anuală

Succesul nu se întâmplă – ci se planifică

Descoperă cei 5 pași prin care schimbi perspectiva, setezi o nouă destinație și planifici un an transformator.

5 Pași – Gratuit – Prin e-mail

Planificare anuală

Introdu adresa de e-mail și primești gratuit cei 5 Pași concreți pe care să-i urmezi atunci când faci o planificare anuală

Marketing by

De ce o planificare anuală?

Pentru că doar așa poți controla viitorul afacerii tale. Fără intenție nu ai direcție, iar fără direcție nu ai rezultate.

Parcurge împreună cu echipa cei 5 pași pentru planificarea unui 2024 de succes. Veți celebra succesele lui 2023, veți fi mai uniți și veți căpăta energie de creștere.

Iar tu, dragă antreprenor, îți schimbi perspectiva și setezi o intenție pentru 2024 care să îți dea aripi și putere de muncă pentru un an întreg. În final, descoperi cum materializezi toate aceste planuri îndrăznețe. Afli și care îți sunt puterile ascunse și cum să folosești la maxim ceea ce ai deja.

Peste 90% din antreprenorii români au afaceri de sub 1 milion de euro. Sub 10% dintre ei își fac planificarea anuală. Dacă vrei să ai rezultate diferite de majoritate, fă acțiunile pe care cei mai mulți le evită.

Succesul nu se întâmplă – ci se planifică. Urmează cei 5 pași pentru o planificarea anuală, gândește strategic, planifică succesul și pregătește-te pentru un nou an plin de creștere și de reușite.

Planificare anuală

Rezultatele pe care le obții printr-o planificare anuală eficientă

Ai o stea polară

Când ai o intenție clară pentru 2024, îți este mult mai simplu să iei decizii, să prioritizezi și să nu te lași înghițit de urgențe pe parcursul anului.

Faci succesul inevitabil

Stabilești cum arată succesul, dar și care sunt pașii intermediari sau persoanele responsabile pentru fiecare acțiune care te duce la destinație.

Mai multă motivație

Nimic nu e mai rău decât să muncești fără scop și fără o direcție clară. Planificarea anuală îți motivează și energizează întreaga echipă.

Reproduci reușitele

Celebrezi succesele din 2023, ceea ce vă unește ca echipă și vă ajută să replicați cu ușurință tot ce a funcționat.

Înveți din trecut

Identifici blocajele din trecut, le înlături și te asiguri că nu repeți greșelile trecutului. Îți netezești drumul spre rezultate și creștere.

Un nou început!

Planificarea anuală e contextul perfect în care să schimbi macazul, să setezi destinația și să îți transmiți viziunea de lider către echipă.

Lucrează la rezultatele pe 2024 chiar din prima zi a anului!

Introdu adresa de e-mail și primești gratuit cei 5 Pași esențiali pentru o planificare anuală de succes

Marketing by

Trainer

Diana Crișan

General Manager al echipei lui Lorand Soares Szasz și Upriserz timp de 8 ani, unde a lăsat o fundație solidă de management și s-a implicat direct în managementul a 125 de companii din peste 40 de domenii

Diana este antreprenor, manager, lider și coach. Experiența în formarea a peste 125 de echipe de management din 40 de domenii i-a dat convingerea că managementul poate fi clar și simplu. 

Mesajul ei pentru antreprenorii de pretutindeni: „Nu ești singur. Eu și echipa Wiseleader te ajutăm să îți iei puterea înapoi”.

Planificare anuală

Conceptul Wiseleader

by Diana Crișan

Planificare anuală

Am creat Wiseleader pentru liderii care vor să transforme contextele provocatoare în oportunități de creștere, folosind doar soluții, resurse și instrumente de creștere de business validate de Wiseleader în interacțiunea cu 120+ echipe de management.

Proiectul Wiseleader s-a născut în urma pasiunii pentru coaching (oameni) și management (business). Liderii buni caută răspunsurile bune. În sesiunile de coaching, Wiseleader caută întrebările bune, ca să ajungă la o soluție și o acțiune specifică. Lucrăm în tandem cu liderii ca să schimbăm perspectiva care îi ține pe loc, să aliniem obiectivele și să sprintăm spre viziunea cea mai înaltă de business.

Credem cu putere că am venit pe lume ca să facem lucrurile să se întâmple pentru lideri. Iubim să creăm sisteme și structuri de management care fac ca viziunea de business a unui om să nu fie un vis, ci realitatea ce îl împlinește.

Ce spun managerii și antreprenorii despre Wiseleader

Succesul nu se întâmplă – ci se planifică.

Introdu adresa de e-mail și primești gratuit cei 5 Pași concreți pentru planificarea unui nou an transformator:

Marketing by

© 2024 Wiseleader. All rights reserved.