Provocarea Wiseleaderilor - Iunie

Provocare Online Gratuită pentru Antreprenori și Manageri

Hai la ”Revelionul” Afacerilor din iulie și Accelerează rezultatele din următoarele 6 luni:

Preia puterea și rolul de lider în business! Descoperă acțiunile strategice care pot schimba prezentul și viitorul afacerii tale.

Locuri limitate
Provocarea Wiseleaderilor - Iunie

Introdu numele și adresa ta de e-mail ca să îți rezervi locul la provocarea gratuită de 2 zile:

Dacă te înscrii, îți asumi că timp de 1 oră vii, lucrezi alături de noi și te focusezi 100% pe ce avem de făcut. Nu vom ține teorie, provocarea este practică și interactivă.

De ce facem Revelionul Afacerilor în luna iulie?

Majoritatea antreprenorilor se opresc, analizează și trag linie asupra rezultatelor doar la final de an. Nu profită la maximum de această analiză pentru că:

Cu clienții Wiseleader, noi facem asta trimestrial. Poate nu ai făcut niciodată o întâlnire trimestrială sau o analiză precum cea de la final de an, pentru că nu ai alocat timp pentru asta.

De aceea primești această invitație. Ca lider ar trebui să ai 4 ”Revelioane” pentru afacerea ta. Dar acum vom începe cu două ca să:

De aceea, timp de 2 zile, facem revelionul la mijlocul anului, ca tu, antreprenorule, să revizuiești și să resetezi obiective strategice, să le readaptezi astfel încât să te asiguri că le și atingi.

Provocarea Wiseleaderilor - Iunie

Ce vei obține dacă participi la Revelionul Afacerilor din iulie:

1

Scapi de copleșeala și senzația că trebuie să le faci pe toate în business.

Vei afla ce aspecte critice din afacere cer atenția ta și care chiar pot face diferența în afacere. Nu mai risipești energia stingând incendii, ci te concentrezi pe ceea ce contează.

2

Timp de 2 zile, ieși ”de pe teren” și te reîntorci în rolul de antrenor și de lider.

3

Obții mai multă claritate asupra rezultatelor pe care le-ai atins în prima jumătate din an.

4

Descoperi ce acțiuni strategice poți prioritiza prin 80/20 și ce poți implementa ca să schimbi prezentul și viitorul afacerii tale.

5

Participi gratuit la un context inevitabil care antrenează gândirea strategică și abilitățile unui lider.

Concret, vom face o simulare de întâlnire trimestrială, în care aducem elementele ce fac această ședință eficientă, astfel încât tu să găsești strategic răspunsurile de care ai nevoie.

Majoritatea antreprenorilor caută răspunsuri din cursuri sau cărți. Dar nu răspunsurile celorlalți aduc impactul cel mai mare, ci întrebările la care răspunzi tu.

Tu îți cunoști cel mai bine businessul și poți ajunge la insighturi care vor face diferența, doar ai nevoie de contextul potrivit ca să le găsești.

Locuri limitate

În 2 zile descoperi ce ai de făcut ca să accelerezi rezultatele în următoarele 6 luni, fără să mai muncești ca nebunul 12+ ore pe zi:

Ziua I: Analizăm strategic primele 6 luni.

Facem rezumatul ultimelor 6 luni, ca să descoperim ce obiective am îndeplinit până acum.

Analizăm cauzele reale ale obiectivelor neatinse, ca să poți schimba direcția și să faci lucrurile să se întâmple în următoarele 6 luni.

Descoperim ce nu a mers în prima jumătate de an, ca să obținem mai multă claritate în ce ai de făcut, ca să accelerezi rezultatele.

Provocarea Wiseleaderilor - Iunie
Provocarea Wiseleaderilor - Iunie

Ziua II: Planificăm și prioritizăm prin 80/20 următoarele 6 luni

Antrenăm gândirea strategică, ca să iei deciziile care vor avea cel mai mare impact în următoarele 6 luni.

Descoperi cum să aloci timp și energie obiectivelor care fac diferența în afacerea ta prin 80/20.

Primești o parte din structura planificării strategice pe care o facem cu clienții Wiseleader și pe care am folosit-o cu peste 150 de afaceri.

În cadrul celor 2 zile NU vom face teorie, toată provocarea este practică și interactivă. Dacă te înscrii, îți asumi că timp de 1 oră vii, lucrezi alături de noi și te focusezi 100% pe ce avem de făcut.

Ce scop are ”Revelionul” Afacerilor?

La final de an, majoritatea antreprenorilor își dau un context pe care nu și-l dau pe parcursul anului. Trag linie și analizează tot ce s-a întâmplat în ultimele 12 luni.

Noi ne-am propus să facem asta mai des pentru că ”revelionul” este un context pentru tine care îți permite:

E în sfârșit un spațiu în care tu ca lider și antrenor reîncepi să visezi, să prioritizezi și să decizi ce acțiuni te pot duce mai aproape de următorul nivel.

Provocarea Wiseleaderilor - Iunie

La final obții mai multă claritate în obiectivele tale ,
Dar și direcțiile ca să le îndeplinești

Provocarea Wiseleaderilor - Iunie

Promisiunea noastră e că, dacă participi la provocare și implementezi ce discutăm:

Locuri limitate

Ce spun cei care au fost în diverse contexte de antrenamente Wiseleader:

Provocare susținută de

Diana Crișan

General Manager al echipei lui Lorand Soares Szasz și Upriserz timp de 8 ani, unde a lăsat o fundație solidă de management și s-a implicat direct în managementul a peste 150 de companii din peste 40 de domenii

Diana este antreprenor, manager, lider și coach. Experiența în formarea a peste 150 de echipe de în stadii diferite, din 40 de domenii i-a dat convingerea că managementul poate fi clar și simplu.

Programul The Operational Exit System™ sintetizează procesele, metodele și principiile testate de Diana și echipa ei pe parcursul a 6 ani de situații reale de business, cu oameni, provocări și situații diferite.

A dezvoltat acest program timp de 1 an, investind la rândul ei peste 100.000 € în programe de management, consultanți de business și coach pentru a-și rafina arta și perfecționa abordarea.

Mesajul ei pentru antreprenorii de pretutindeni: „Nu ești singur. Eu și echipa Wiseleader te ajutăm să îți iei puterea înapoi”.

Provocarea Wiseleaderilor - Iunie
Provocarea Wiseleaderilor - Iunie

5 ani am fost Directorul General și am condus afacerea lui Lorand Soares Szasz

În acea perioadă compania a ajuns pe locul 3 în topul firmelor de training din România cu o cifra de afaceri de 1,8 milioane de euro și am lansat Upriserz.

Iată ce spune Lorand:

‘Cea mai cea’ abilitate a ei este de a transforma idei și concepte în lucruri practice.

Eu eram antreprenorul care visam, care veneam cu o idee și ea era managerul care transforma totul într-un plan de acțiune și în lucruri concrete.

Asta este ceea ce o să câștigi în colaborarea cu ea.

O să vii cu o idee, o să vii cu o dorință – de a ieși din zona operațională, de a crea o echipă de management, de a delega lucrurile, de a face firma ta să lucreze mai bine – și ea va transforma aceste idei în lucruri și planuri concrete; în acțiuni care aduc rezultate.

Asta e super-puterea ei.

O recomand cu mare drag!”

Locuri limitate

Cum arată transformările antreprenorilor care au lucrat cu Wiseleader

Provocarea Wiseleaderilor - Iunie

De la 730.000 la 1,8M de euro în 3 ani Și o libertate pe care mulți oameni nu o au

Cosmin Voevodschi este antreprenor și investitor în imobiliare. Colaborează cu noi de 3 ani, timp în care am reușit să avem un parcurs extraordinar.

Înainte să lucrăm împreună în 2021, avea o echipă de 4 persoane și o cifră de afaceri de 730 de mii de euro, cu marjă de profit undeva la 50%.

În 2024 a crescut echipa la 14 angajați și se așteaptă să depășească 1.8M – 2M de euro, cu aceeași marjă de profit.

Cosmin este ca o ancoră pentru antreprenorul care alege ce e important pentru el, pentru că a ales fie mai liber și să dedice mai multaly pentru familie.

Iată experiența lui – pe scurt:

Pe toată colaborarea noastră, cel mai mult l-a ajutat:

Cosmin avea claritate în ce își dorea cu adevărat: să aibă mai mult timp liber și să fie mai prezent în familie. A ales calea care-i oferă asta, în timp ce își crește afacerea.

„Atunci [echipa] nu era deloc independentă. …. Îmi sunau, îmi scriau și clienții. Cea mai mare supărare și frustrare era că eu răspundeam la telefoane și cu clienții. Mai mulți clienți mă sunau. Acuma nu mai răspund la nimic. Am 3 managere care își fac treaba foarte bine.”

Studiu de Caz

De la 3,5 milioane de euro
la 10 milioane de euro în 2 ani

Provocarea Wiseleaderilor - Iunie

Asta a reușit Adrian Staicu, CEO și co-fondator Hermosa, o companie fondată în România acum 30 de ani.

Și nu doar atât, dar ne-a spus și că: “Azi, calitatea vieții mele și a familiei mele este diferită și este bună”.

Iată experiența lui pe scurt

Adrian a știut din start că orice reușită are un preț de plătit.

Așa că și-a clarificat devreme 3 lucruri: de ce vrea să-și crească afacerea accelerat, că este dispus să facă efortul necesar și a decis că nu va renunța, oricât va fi de greu.

Asta le-a permis să implementeze sistematic (și cu succes) procesele și uneltele validate pe care le-au primit de la noi.

Cea mai mare provocare a fost transferul responsabilităților către top manageri: “Noi, antreprenorii, încurcăm termenul de delegare cu a-i spune managerului ce să facă.”

Dar a meritat.


Practic, a durat peste 25 de ani să ajungă la 3,5 milioane de euro cifră de afaceri anuală (2021). Apoi aproape au triplat afacerea în 2 ani, la 10 milioane de euro (2023).

Acum au 160 de angajați (de la 60 în 2021) iar proiecția pentru 2024, la modul calculat, ar fi de aproximativ 15 milioane de euro.

“La momentul ăla [în 2021] nu mi-aș fi imaginat că se poate realiza așa ceva”, spune Adrian.

Azi, ambiția lui este ca Hermosa să devină cea mai mare companie de fashion fondată în România.

Abia aștept să sărbătorim împreună acel moment! 🥳😍

Urmărește aici întregul interviu:

Dacă vrei să schimbi jocul în afacerea ta, să descoperi cum să prioritizezi și să te focusezi pe acțiunile care contează, atunci te așteptăm la Provocarea Wiseleader.

În 2 zile dai un restart afacerii tale și iei deciziile strategice care pot face diferența dintre unde ești acum și unde vei fi în următoarele 6 luni.

Locuri limitate

Locurile sunt limitate. Înscrierile se închid în:

zile
ore
minute
secunde