Provocarea Wiseleaderilor

Lansăm provocarea WiseLeaderilor

Dacă ești antreprenorul care:

Atunci hai în Provocarea WiseLeaderilor

Află cum să scapi strategic de micromanagement ca să ieși din rolul celui care le rezolvă pe toate.

Locuri limitate
Provocarea Wiseleaderilor

Introdu adresa ta de e-mail ca să începi provocarea gratuită de 4 zile:

 

Află cum să scapi strategic de micromanagement ca să ieși din rolul celui care le rezolvă pe toate.

 

Ziua 1 - 19 Februarie, ora 19:30

Rolul antreprenorului

Provocarea Wiseleaderilor

Discutăm despre primul și cel mai important blocaj care te țin pe loc, în micromanagement.

Definim ce face un antreprenor, ce ține de responsabilitatea lui și ce nu

Îți arăt cum poți să clarifici eficient rolul tău, astfel încât să ajungi la următorul nivel de rezultate.

Ziua 2 - 20 Februarie, ora 19:30

Rolul echipei

Descoperi cum poți să aduci claritate în rolurile membrilor din echipă, astfel încât oamenii tăi să fie responsabili și să aducă rezultate.

Lucrăm împreună la clarificarea rolurilor folosind un proces și un template validat în peste 150 de business-uri până în prezent.

Afli despre cele mai frecvente capcane care te pot sabota în procesul de clarificare a rolurilor și care sunt fundamentele prin care ajungi la scalarea rezultatelor.

Provocarea Wiseleaderilor

Ziua 3 - 21 Februarie, ora 19:30

Delegare

Descoperim cele mai comune greșeli în delegare și cum să folosim strategic delegarea pentru pentru a îmbunătăți rezultatele.

Primești un checklist detaliat al delegării eficiente, ca ulterior să te antrenezi tu și colegii tăi.

Analizăm metodele prin care îți poți elibera agenda, concentrându-te pe acțiunile care au impact semnificativ asupra creșterii afacerii tale.

Provocarea Wiseleaderilor

Ziua 4 - 22 Februarie, ora 19:30

Checklist-ul

Discutăm despre checklist-ul ieșirii din operațional

Descoperi pașii prin care ai nevoie să treci ca să îți formezi o echipă independentă care aduce rezultate.

Încheiem provocarea în forță cu un Q&A în care ne cunoaștem și discutăm liber întrebările sau provocările tale.

Provocarea Wiseleaderilor

Cele 4 zile îți oferă un context inevitabil în care să revii pe rolul de antreprenor și să faci o transformare majoră în business-ul tău.

Accepți provocarea?

Locuri limitate

Trainer

Diana Crișan

General Manager al echipei lui Lorand Soares Szasz și Upriserz timp de 8 ani, unde a lăsat o fundație solidă de management și s-a implicat direct în managementul a 125 de companii din peste 40 de domenii

Diana este antreprenor, manager, lider și coach. Experiența în formarea a peste 125 de echipe de management din 40 de domenii i-a dat convingerea că managementul poate fi clar și simplu. 

Programul Management de la A la Z sintetizează procesele, metodele și principiile testate de Diana și echipa ei pe parcursul a 6 ani de situații reale de business, cu oameni, provocări și situații diferite. 

A dezvoltat acest program timp de 1 an, investind la rândul ei peste 100.000 € în programe de management, consultanți de business și coach pentru a-și rafina arta și perfecționa abordarea.

Mesajul ei pentru antreprenorii de pretutindeni: „Nu ești singur. Eu și echipa Wiseleader te ajutăm să îți iei puterea înapoi”.

Provocarea Wiseleaderilor

Conceptul Wiseleader

by Diana Crișan

Provocarea Wiseleaderilor

Am creat Wiseleader pentru liderii care vor să transforme contextele provocatoare în oportunități de creștere, folosind doar soluții, resurse și instrumente de creștere de business validate de Wiseleader în interacțiunea cu 120+ echipe de management.

Proiectul Wiseleader s-a născut în urma pasiunii pentru coaching (oameni) și management (business). Liderii buni caută răspunsurile bune. În sesiunile de coaching, Wiseleader caută întrebările bune, ca să ajungă la o soluție și o acțiune specifică. Lucrăm în tandem cu liderii ca să schimbăm perspectiva care îi ține pe loc, să aliniem obiectivele și să sprintăm spre viziunea cea mai înaltă de business.

Credem cu putere că am venit pe lume ca să facem lucrurile să se întâmple pentru lideri. Iubim să creăm sisteme și structuri de management care fac ca viziunea de business a unui om să nu fie un vis, ci realitatea ce îl împlinește.

Cum arată transformările reale ale antreprenorilor care au adus claritate în afacerile lor prin strategiile Wiseleader

Dacă nu ești mulțumit de performanța echipei tale astăzi, ai nevoie de o schimbare. Te invit în provocarea WiseLeaderilor să schimbăm jocul pentru tine.

Locurile sunt limitate. Înscrierile se închid în:

zile
ore
minute
secunde