SprintDay - Eveniment offline pentru antreprenori și manageri

NOU 💥: Eveniment Offline de 1 zi pentru Antreprenori și Manageri

Sprint Day:

Dublează-ți productivitatea și construiește o echipă care performează fără tine

Dublează-ți productivitateași construiește o echipă care performează fără tine

Locuri limitate
SprintDay - Eveniment offline pentru antreprenori și manageri

„Eu dădeam cu capul, eu executam”

Asta a spus o antreprenoare cu care am lucrat împreună. Și rezumă povestea multor antreprenori din România.

Ei muncesc peste 12 ore pe zi ca să facă lucrurile să se întâmple în business.

Iau decizii, găsesc soluții, execută. Toate responsabilitățile cad pe umerii lor, pentru că n-are cine altcineva să se ocupe. Dacă nu sunt prezenți acolo, businessul stagnează.

Ei centrează, ei dau cu capul (execută) până când ajung copleșiți de probleme și văd doar haos și incendii în afacere.

Toate ard și toate-ți fură din energie și atenție.

Începi ziua și vrei să faci 100 de lucruri deodată. Iar după ce le rezolvi, ai impresia că afacerea ta va merge mai bine. Dar de cele mai multe ori nu e așa.

Ziua următoare apar alte incendii.

Dragul meu, draga mea, cum ar fi dacă ți-aș spune că nu trebuie să bifezi 100 de taskuri și să te îngropi în operațional ca să-ți atingi obiectivele în business?

Rămâi cu mine și explic imediat de ce.

SprintDay - Eveniment offline pentru antreprenori și manageri

Aici și acum, ai un singur blocaj
care îți ține afacerea pe loc.

solutie

Ai mai auzit asta, doar îți reamintesc: 20% din acțiuni sunt responsabile de 80% din rezultate.

Dacă începi de mâine să depășești acest blocaj principal prin acțiunile strategice potrivite, asta poate face o diferență între unde e afacerea ta acum și unde va fi peste 3 luni.

Dar cum ajungi la acele acțiuni acceleratoare de rezultate?

Peste 100 de antreprenori au venit la noi cu moralul la pământ, pentru că simțeau că muncesc până la epuizare în afacere, degeaba. Orice au încercat până acum nu a adus rezultate.

Iar după o zi de lucru profund au plecat cu o perspectivă diferită, cu mai multă claritate, energie și revelații pe care nu le-au avut până atunci.

Partea cea mai bună: asta NU vine peste munca multă de azi, ci o înlocuiește și te eliberează.

Acesta este impactul pe care îl poate avea o zi de Sprint pentru tine și afacerea ta. Iar acum ai ocazia să participi la Primul Sprint Offline de pe 17 septembrie, la București.

Sprintul de Productivitate este pentru tine dacă:

Te-ai săturat să ai haos în afacere și vrei să te concentrezi strict pe acțiunile care aduc 80% din rezultate

Ești antreprenor sau manager, conduci un business cu cifră de afaceri de minim 100.000€, și vezi în viitor un potențial semnificativ de creștere

Ești soloprenor/freelancer și vrei o creștere accelerată sau să faci următorul pas, dar nu ai suficientă claritate și nu știi de unde să începi

Vrei ca tu și echipa ta să nu mai pedalați în gol, ci să munciți productiv la zonele cu cel mai mare impact din business – dar nu știi de unde să începi

Auzi antreprenorii cu afaceri de succes vorbind despre “echipe performante”, dar tu nici măcar nu le setezi angajaților obiective specifice

Ți-ai pus obiective mărețe care însă te-au paralizat din a acționa. Nu ai un sistem prin care să împarți drumul de 1.000 km în borne de câte 100 m

Ai căutat în exterior soluții pentru creșterea afacerii tale – la consultanți, la angajați sau pe internet – dar nu ai avut rezultatele dorite căutat în exterior soluții pentru creșterea afacerii tale – la consultanți, la angajați sau pe internet – dar nu ai avut rezultatele dorite

Ești prins în operațional. Dacă o ții tot așa, nu îți mai rămâne energie de alocat pentru creșterea de business

Îți controlezi businessul și ai rezultate doar dacă ești prezent și dacă pui mâna la treabă. Astfel, îți adaugi ani la sentința de a fi constrâns de propria afacere

Sprintul îți poate arăta că se poate să muncești dintr-o zonă în care ai claritate.

Te ajută să aduci o structură în afacere care transformă obiectivele în realitate, pentru că știi ce acțiuni ai de făcut. Iar rezultatele sunt consecința acțiunilor tale.

Dacă vii la Sprint, te vei reîncărca cu energie. Și vei ști specific ce ai de făcut ca să atingi următorul nivel.

Ai ocazia să interacționăm unul cu altul, să ne cunoaștem pentru prima oară și în alt context decât cel online.

La final, vei pleca acasă cu un plan de acțiuni strategice, acceleratoare de rezultate, pe care îl vei putea replica de fiecare dată când vrei să crești afacerea.

SprintDay - Eveniment offline pentru antreprenori și manageri
32 locuri rămase

Inspiră-te și lucrează alături de:
un campion mondial și un lider de piață

Noi, prin Wiseleader și prin tot ce facem, ne dorim foarte mult ca antreprenorii cu care lucrăm să învețe ce înseamnă esența performanței și drumul prin care se pot atinge rezultatele remarcabile.

De asta facem tot posibilul să aducem în contextele noastre oameni care au ajuns acolo, care au făcut asta zi de zi, an de an, și care pot să ne dea insighturi valoroase din ce au trăit și ce au făcut diferit ca să ajungă în top.

Inclusiv la Sprintul Offline vom avea 2 invitați speciali, cu rezultate și perspective valoroase care să te inspire și să-ți ofere idei aplicate de ei în performanță și în business.

Cristina Pîrv

Antrenoare și Campioană a voleiului la nivel mondial
Antreprenoare și Fondatoarea Academiei de Volei Pîrv11

SprintDay - Eveniment offline pentru antreprenori și manageri

O să începem ziua de Sprint cu Cristina Pîrv, tocmai ca să putem să ne luăm gândirea specifică de performer și de antrenor într-un mod eficient, precum și energia necesară pentru partea de lucru propriu-zisă din cadrul Sprintului.

Desemnată una dintre cele mai bune jucătoare de volei din Europa, una din cele mai valoroase din istoria României, Cristina a început de mică să joace la clubul de volei local, apoi a făcut parte din echipa națională, unde a fost și căpitan.

A jucat alături de echipa Dinamo de la vârsta de 14 ani, unde a câștigat 2 titluri naționale. Și este multiplă campioană în unele dintre cele mai puternice ligi mondiale – Italia și Brazilia.

A înființat la Cluj-Napoca Academia de Volei Pîrv11, în cadrul căreia pregătește copii cu vârste cuprinse între 7 și 18 ani, pe care nu îi învață doar tainele voleiului, ci și cum să își cultive, încă de mici, o mentalitate de învingători.

SprintDay - Eveniment offline pentru antreprenori și manageri

E un lider înnăscut și are o viziune foarte clară despre performanță și cum o poate duce mai departe în viitoarele generații. Am discutat cu Cristina și în Povești cu Performeri și e o minune de femeie, cu o energie cum rar mi-a fost dat să întâlnesc.

De la ea vei putea învăța principiile de bază ale performanței și nuanțele de care e nevoie să ținem cont dacă vrem rezultate excepționale, devenind antrenori mai buni pentru echipa noastră.

Cred cu tărie că vei prelua perspective valoroase despre performanță de la ea, care vor seta energia de lucru în cadrul Sprintului și nu numai. Le vei putea duce mai departe și în modul tău de lucru alături de echipă.

SprintDay - Eveniment offline pentru antreprenori și manageri

Dragoș Anastasiu

Președinte al Grupului Eurolines România
Antreprenor cu peste 30 de ani de experiență
Fondator AdWise

SprintDay - Eveniment offline pentru antreprenori și manageri

Dragoș va veni în a doua parte a zilei, spre final, când deja ai construit planul de acțiune pe următoarele luni. Și cu ajutorul său poți să-ți validezi direcțiile pe care ai ales să le implementezi în business în următoarele luni.

Vei putea să-i adresezi întrebări specifice despre:

Dragoș Anastasiu a devenit antreprenor în urmă cu 30 de ani, abandonând o carieră sigură și confortabilă de Doctor în Medicină în favoarea unei oportunități de business apărute ca din senin. De atunci, s-a implicat activ în crearea și dezvoltarea mai multor firme – tour operare și servicii de rent a car, taxi și servicii de leasing, imobiliare și dezvoltare IT.

Din 2011, rețeaua de agenții a grupului Eurolines reprezintă brandul TUI în România, cel mai cunoscut jucător din piața turistică la nivel mondial, pe care între timp l-a crescut și l-a vândut.

A crescut alături de companii, a vândut, a cumpărat, a fuzionat, a dezvoltat o cultură organizațională bazată pe servicii de excelență și și-a dat seama că mindsetul său și al colaboratorilor chiar se poate schimba în bine.

Sunt puțini antreprenori care au ajuns la aceste rezultatele Iar perspectivele și feedback-ul său din experiențele sale te pot ajuta să validezi și să alegi direcțiile care te pot duce mai aproape de următorul nivel în următoarele luni.

Cu ajutorul celor 2 invitați speciali, începem dimineața cu un sportiv de performanță și un antrenor foarte bun ca să învățăm cum să ne setăm și să ne pregătim pentru antrenament profund pe rolul nostru de lider. Iar principiile de bază și nuanțele legate de performanță ne vor ajuta să înțelegem ce înseamnă să fim un antrenor bun pentru echipa noastră.

După aceea ne punem pe treabă, descoperim principalul blocaj care te ține pe loc din creștere și facem planul de acțiune pe care-l vei putea implementa începând de ziua următoare.

Iar după amiază vine Dragoș, care a ajuns lider de piață în zona de business și-ți poate povesti și împărtăși din experiența sa, ca tu să-ți poți valida planul de acțiune la care ai lucrat.

La final, vei putea pleca cu o direcție clară și validată spre obiectivele tale.

Ce spun antreprenorii care au participat până acum la Sprint:

SprintDay - Eveniment offline pentru antreprenori și manageri

"De la 730.000 la 1,8M de euro în 3 ani Și o libertate pe care mulți oameni nu o au"

Cosmin Voevodschi este antreprenor și investitor în imobiliare. A participat la Sprint și colaborează cu noi de 3 ani, timp în care am reușit să avem un parcurs extraordinar.

Înainte să lucrăm împreună în 2021, avea o echipă de 4 persoane și o cifră de afaceri de 730 de mii de euro, cu marjă de profit undeva la 50%.

În 2024 a crescut echipa la 14 angajați și se așteaptă să depășească 1.8M – 2M de euro, cu aceeași marjă de profit.

Cosmin este ca o ancoră pentru antreprenorul care alege ce e important pentru el, pentru că a ales fie mai liber și să dedice mai mult pentru familie.

Iată experiența lui – pe scurt:

 • „Eram foarte, foarte obosit. Eram tot timpul irascibil, simțeam că trebuie să fac eu tot. N-aveam timp de nimic. Și când mai aveam ceva timp liber, nu puteam să mă bucur de timpul ăla.
 • Deja se născuse primul meu băiat, am zis că nu e ok. Trebuie să fac ceva că nu e în regulă. […]
 • Noi vrem întotdeauna mai mult cu banii, să avem cifră de afaceri mai mare și profit, să creștem. Dar anii cu ei mici nu se mai întorc niciodată.”
 • „Pe măsură ce am dat drumul la control, de fapt am crescut exponențial.”
 • „Orice decizie care nu era bătătorită depindea de mine. […] Absolut toate nimicurile posibile. În schimb, acuma, după ce am angajat 4 persoane, am plecat 2 luni din țară ca să fiu sigur că recuperez.

 

Pe toată colaborarea noastră, cel mai mult l-a ajutat:

 1. Lista cu lucruri pe care vrea să le delege.
 2. Claritatea sarcinilor pe care le deleagă și cui să le delege.
 3. Formarea persoanelor cărora le predă sarcinile.

 

Cosmin avea claritate în ce își dorea cu adevărat: să aibă mai mult timp liber și să fie mai prezent în familie. A ales calea care-i oferă asta, în timp ce își crește afacerea.

„Atunci [echipa] nu era deloc independentă. …. Îmi sunau, îmi scriau și clienții. Cea mai mare supărare și frustrare era că eu răspundeam la telefoane și cu clienții. Mai mulți clienți mă sunau. Acuma nu mai răspund la nimic. Am 3 managere care își fac treaba foarte bine.”

SprintDay - Eveniment offline pentru antreprenori și manageri

"Am structura să construiesc mai departe ceea ce vreau să fac"

Dan Luca Fondator 5AM Club România

Experiența lui – pe scurt:

Având claritatea mult mai mare și având instrumentele astea cumva au luat niște resurse care erau destul de împrăștiate și le-au pus în niște cutiuțe, sectoare mult mai clare, care dau mult mai multă coerență și consistență în ceea ce vreau să fac.”

„Eu apreciez foarte mult timpul pe care l-am alocat cu ocazia asta să gândim. Unul dintre lucrurile pe care eu le găseam deficitare era că am alocat prea puțin timp pe gândire strategică.

Template-urile și tematica m-au pus într-un context să stau, să gândesc lucruri pentru care nu mi-aș fi luat în alt context nici pe aproape suficient de mult timp.

Chiar și dacă aveam template-urile, n-aș fi stat propriu zis să mă gândesc atât de mult timp, atât de profund.”

„E ca un fel de ancoră esențială care cumva îmi dă structura să pot să fac lucruri.”

Dan Luca este coach, antreprenor, speaker, specialist în productivitate și în menținerea echilibrului din viață.

A lucrat cu peste 10.000 de clienți și a fondat comunitatea 5AM din România, a oamenilor care se trezesc la 5 dimineața. A scris trei cărți bestseller pe Amazon la categoria Managementul Timpului.

Sunt pregătit pentru ceea ce am creat și mă bucur că am structura să construiesc mai departe ceea ce vreau să fac.

SprintDay - Eveniment offline pentru antreprenori și manageri

„Când văd că lucrurile se întâmplă mult mai repede, deja nu mi-e frică de nimic.”

Adriana Gal, CEO GGR Clean, a participat la toate cele 3 ediții online de anul trecut. Are o echipă de 8 oameni. Iar una din cele mai mari reușite e că a ajuns în sfârșit la clienți mari, clienți pe care și-i doreau de mult timp.

Experiența ei – pe scurt:

 • „Dacă ar fi să rezum toate acele mari dureri pe care le-am avut la una singură […] ar fi: haosul a fost la el acasă. Haos în toate structurile… Ce structuri?! Lipsă de structură, haos. […] Lucram foarte mult, eram mult în zona de afaceri. Eu dădeam cu capul, eu executam. […] Asta mi-a consumat mult timp, peste 12 ore de muncă pe zi. Și în weekenduri.”
 • „Am rețeta, știu că asta trebuie să fac, când trebuie să fac și cum trebuie să fac. Și totuși nu fac. Și atunci, ce aș putea să fac diferit astfel încât să pot să duc procesul până la capăt.
 • A venit Sprintul ca o mănușă, pentru că efectiv a fost contextul de care eu, la momentul respectiv aveam nevoie.”
 • „Dacă îți dai spațiu să participi la aceste antrenamente, creierul sigur vine cu soluții. Eu nu mi-am dorit niciodată să fiu milionară, miliardară. Dar după sprinturile cu tine, te vezi așa de sus. Când văd că lucrurile se întâmplă mult mai repede, deja nu mi-e frică de nimic.”
 • „În aceste Sprinturi am găsit că nu sunt singură în acest proces. Acasă […] orice te distrage și vrei să ieși. Acolo sunt toți în aceeași oală cu tine și ghidați de tine și echipa ta face minuni, zic eu.”

 

Rezultatul cel mai important pentru ea a fost că și-a clarificat rolul ei și al partenerului ei, care e soțul ei. Aveau perspective diferite și ajungeau destul de ușor la discuții în contradictoriu pentru că nu erau clarificate rolurile.

Iar astăzi au început să gestioneze strategic managementul business-ului.

Deja după al doilea Sprint, Adriana a fost convinsă că va participa la fiecare ediție. Consideră că e cadoul pe care un antreprenor și-l poate face ca să facă ordine în haos.

„E antrenamentul de care noi ca antreprenori avem nevoie și spațiul pe care trebuie să ni-l oferim cadou. Să ne dăm voie să fim în alt fel de contexte. Toți antreprenorii, fie că au firme mai mici sau mari, au nevoie de astfel de contexte.”

SprintDay - Eveniment offline pentru antreprenori și manageri

O afacere de peste 40M euro și cu peste 1200 angajați

Arina Malcoci e co-proprietar și manager în MD Developments London LTD, o afacere cu cifră de afaceri de peste 40M euro și cu peste 1200 angajați. Din momentul în care am început sesiunile de coaching pe formarea echipei de management și structurarea echipei din birou, și-a dorit să treacă prin contextul Sprintului cu întreaga echipă.

Experiența ei – pe scurt:

 • „Pe parcursul Sprintului am reușit să obținem claritate asupra viziunii și obiectivelor. Să identificăm prioritățile și ce anume ne împiedică spre a atinge o performanță mai bună. Și ce pași concreți ar trebui să întreprindem noi, fiecare dintre noi pentru a ajunge la alt nivel de performanță.”
 • „Sprintul a fost un prilej minunat să celebrăm succesele noastre de până acum.
 • Toate aceste exerciții au fost structurate și rânduite în așa mod încât am reușit cu ușurință să ne deschidem, să lucrăm cu spor și să fim bine dispuși și sinceri.”

Deși Arina a insistat cu remindere către membrii echipei ca să participe, la final și-au dat seama cât de important este un astfel de context.

Sprintul i-a ajutat să clarifice rolurile, să stabilească KPI și să distribuie la alt nivel responsabilitatea rezultatelor.

„Pot recomanda un astfel de context tuturor echipelor. Exact așa ca în cazul nostru, sprintul te ajută să redescoperi persoanele de lângă tine.”

SprintDay - Eveniment offline pentru antreprenori și manageri

„Spre deosebire de alte experiențe am și trecut la fapte imediat.”

Olesea Duman e manager general la Maia Bijou și gestionează peste 22 de locații.

Experiența ei – pe scurt:

 • „Experiența pentru mine a fost revelatoare. Destul de multe lucruri pe care le-ai împărtășit cu noi le știam din cărți, dar grupul acesta și cu tine și cu mine în combinație mi-a dat un boost de energie, încredere și parcă claritate. Mă’, dar se poate, nu e doar din cărți. Se poate.”
 • „Spre deosebire de alte experiențe am și trecut la fapte imediat.”
 • „Cea mai importantă reușită după acest program este întâlnirea de ieri cu echipa mea cărora într-o zi le-am transmis ce am colectat eu de aici, entuziasm, energie, claritate, structură. Parcă elefantul nu mai pare așa de mare. Și asta mi se pare o reușită mare.”

 

Până acum a participat la 2 Sprinturi, despre care spune că:

„Pentru mine el va servi ca o enciclopedie, un dicționar la care, când am nevoie de ceva, mă duc înapoi și mă mai uit.”

Trainer: Diana Crișan

General Manager al echipei lui Lorand Soares Szasz și Upriserz timp de 8 ani, unde a lăsat o fundație solidă de management și s-a implicat direct, din rolul de consultant, în managementul a 125 de companii din peste 40 de domenii

Diana este antreprenor, manager, lider și coach. Experiența în formarea a peste 125 de echipe de management din 40 de domenii i-a dat convingerea că managementul poate fi clar și simplu. 

Mesajul ei pentru antreprenorii de pretutindeni: „Nu ești singur. Eu și echipa Wiseleader te ajutăm să îți iei puterea înapoi și sa faci lucrurile să se întâmple”.

SprintDay - Eveniment offline pentru antreprenori și manageri
SprintDay - Eveniment offline pentru antreprenori și manageri

„5 ani am fost Directorul General și am condus afacerea lui Lorand Soares Szasz ”

În acea perioadă compania a ajuns pe locul 3 în topul firmelor de training din România cu o cifra de afaceri de 1,8 milioane de euro și am lansat Upriserz. Iată ce spune Lorand:

„Cea mai cea’ abilitate a ei este de a transforma idei și concepte în lucruri practice.

Eu eram antreprenorul care visam, care veneam cu o idee și ea era managerul care transforma totul într-un plan de acțiune și în lucruri concrete.

Asta este ceea ce o să câștigi în colaborarea cu ea.

O să vii cu o idee, o să vii cu o dorință – de a ieși din zona operațională, de a crea o echipă de management, de a delega lucrurile, de a face firma ta să lucreze mai bine – și ea va transforma aceste idei în lucruri și planuri concrete; în acțiuni care aduc rezultate.

Asta e super-puterea ei.

O recomand cu mare drag!”

32 locuri rămase

Ce facem în cadrul Sprintului de Productivitate

Dacă ar fi să rezum tot ce facem la sprint într-o propoziție ar fi aceasta:

Lucrăm LA afacerea ta, nu ÎN afacerea ta.

 

Timp de o zi închidem ușa și facem radiografia afacerii tale, ca să identificăm ce blocaj te ține pe loc și unde trebuie să lucrezi ca să-l depășești.

Antrenăm gândirea strategică, abilitățile de leadership de care avem nevoie ca să fim lideri pentru echipa noastră, precum și calcularea costului de oportunități.

Cum facem asta:

SprintDay - Eveniment offline pentru antreprenori și manageri

Parcurgi un proces deja testat cu peste 200 de antreprenori.

Primești un set de întrebări strategice, care au scopul să te ghideze spre blocajul care îți ține pe loc afacerea.

SprintDay - Eveniment offline pentru antreprenori și manageri

Interacționezi cu noi, pui întrebări și clarifici lucrurile.

Săpăm adânc până găsim problema principală și acțiunile care te vor ajuta să o depășești. Iar contextul offline ne ajută să ne cunoaștem și să interacționăm mai eficient unul cu altul.

SprintDay - Eveniment offline pentru antreprenori și manageri

Este o experiență interactivă, astfel încât să poți “fura” din ideile și experiențele celorlalți antreprenori care participă.

SprintDay - Eveniment offline pentru antreprenori și manageri

La final pleci cu un proces pe care îl poți replica singur, de fiecare dată când vrei creștere în afacere.

„Eu deja am multă muncă azi, îmi dai mai mult de lucru?”

Probabil te întrebi de ce să vii într-un context în care ai mai mult de lucru, când deja te lovești cu capul și muncești peste 12 ore pe zi.

Adevărul e că nu vei avea mai mult de muncit.

Da, în primă fază pare așa – iar uneori chiar e mai mult – dar e o etapă scurtă.

Iar dacă implementezi planul pe care îl construim la Sprint, acesta înlocuiește celelalte 100 de lucruri pe care le ai de făcut.

Nu mai ai de stins toate incendiile, ci vei putea decide strategic unde îți dedici timpul și energia.

Calendarul tău se eliberează de taskurile care nu te ajută să-ți atingi obiectivele. Și nu mai muncești în haos.

Devii mai productiv și accelerezi rezultatele în business.

Unde și când are loc Sprintul de Productivitate de o Zi?

32 locuri rămase

Cât costă să participi la Sprintul de Productivitate de o Zi?

Tip Acces Early Bird: 11 iunie - 15 Iulie 23:59 Regular: 16 Iulie - 18 August 23:59 Late Bird: 19 August - 15 Septembrie
Standard 599 Euro 749 Euro 849 Euro
VIP 799 Euro SOLD OUT 999 Euro SOLD OUT 1099 Euro SOLD OUT
Platinum 2000 Euro 2000 Euro 2000 Euro

Acces Sprint

749 Euro + TVA
 • + 2 bonusuri (acces masterclassuri: Cum accelerezi cresterea business-ului folosind strategic KPI + Cum devin oamenii din echipa ta performeri - valoare 150 Euro)
 • 32 locuri disponibile
-30%

VIP

799 Euro + TVA
 • + 2 bonusuri (acces masterclassuri: Cum accelerezi cresterea business-ului folosind strategic KPI + Cum devin oamenii din echipa ta performeri - valoare 150 Euro)
 • Acces sesiune Q&A dedicată
 • Acces cină privată după eveniment
 • Doar 1 loc rămas
SOLD OUT!
SprintDay - Eveniment offline pentru antreprenori și manageri

Platinum

2000 Euro + TVA
 • Acces VIP
 • 1 sesiune consultanță 1h
 • 1 workshop personalizat echipă 3h
 • Doar 1 loc rămas
Ultimul loc

+ 2 bonusuri în valoare 150 Euro

Masterclass 1:

Cum accelerezi creșterea business-ului folosind strategic KPI

Masterclass 2:

Cum devin oamenii din echipa ta performeri

Acces Sprint VIP (SOLD OUT):

Cu ce vine în plus față de accesul general:

Acces Sprint Platinum (doar 1 loc rămas):

Cu ce vine în plus față de accesul VIP:

Merită investiția în Sprintul de Productivitate?

Ca să înțelegi valoarea acțiunilor strategice la care poți ajunge, în fiecare Sprint eu încurajez antreprenorii să calculeze costul de oportunitate pentru fiecare acțiune în parte (costul de oportunitate reflectă pierderile asociate cu resursele care ar fi putut fi utilizate într-un alt mod).

32 locuri rămase
SprintDay - Eveniment offline pentru antreprenori și manageri

Iată o parte din valorile la care au ajuns participanții de la edițiile trecute:

Studiu de Caz

De la 3,5 milioane de euro
la 10 milioane de euro în 2 ani*

*Rezultate obținute lucrând 1 la 1 cu noi, nu în urma unui Sprint de 1 zi.

SprintDay - Eveniment offline pentru antreprenori și manageri

Asta a reușit Adrian Staicu, CEO și co-fondator Hermosa, o companie fondată în România acum 30 de ani.

Și nu doar atât, dar ne-a spus și că: “Azi, calitatea vieții mele și a familiei mele este diferită și este bună."

Iată experiența lui pe scurt

Adrian a știut din start că orice reușită are un preț de plătit.

Așa că și-a clarificat devreme 3 lucruri: de ce vrea să-și crească afacerea accelerat, că este dispus să facă efortul necesar și a decis că nu va renunța, oricât va fi de greu.

Asta le-a permis să implementeze sistematic (și cu succes) procesele și uneltele validate pe care le-au primit de la noi.

Cea mai mare provocare a fost transferul responsabilităților către top manageri: “Noi, antreprenorii, încurcăm termenul de delegare cu a-i spune managerului ce să facă.”

Dar a meritat.

Practic, a durat peste 25 de ani să ajungă la 3,5 milioane de euro cifră de afaceri anuală (2021). Apoi aproape au triplat afacerea în 2 ani, la 10 milioane de euro (2023).

Acum au 160 de angajați (de la 60 în 2021) iar proiecția pentru 2024, la modul calculat, ar fi de aproximativ 15 milioane de euro.

“La momentul ăla [în 2021] nu mi-aș fi imaginat că se poate realiza așa ceva”, spune Adrian.

Azi, ambiția lui este ca Hermosa să devină cea mai mare companie de fashion fondată în România.

Abia aștept să sărbătorim împreună acel moment! 🥳😍

Urmărește aici întregul interviu:

32 locuri rămase

Chiar e așa ușor să rezolvi toate problemele în business?

Voi fi sinceră cu tine. Nu am o baghetă magică ce alungă toate problemele și blocajele dintr-o afacere.

Partea bună în cazul Sprinturilor e că nu trebuie să rezolvi toate problemele.

Majoritatea antreprenorilor cu care am lucrat vin la noi copleșiți de problemele pe care consideră că le au în afacere.

Vor să le rezolve pe toate, în același timp. Doar că nu ai nevoie să rezolvi toate problemele aici și acum.

În contextul Sprintului antrenăm gândirea strategică și luarea deciziilor.

Săpăm adânc până la miezul blocajului principal care te oprește din creștere acum.

De îndată ce găsești acel blocaj, poți prioritiza și să ghidezi echipa către acțiunile care pot face diferența în afacerea ta.

Nu te mai pierzi în 100 de lucruri de făcut. Te concentrezi pe ce are cel mai mare impact în afacerea ta și te oprește să ajungi la următorul nivel.

Obții lumină în gândurile și ideile tale referitoare la business.

Nu doar că vei avea mai multă claritate, dar pleci de acolo încărcat cu energie să lucrezi din nou cu plăcere la afacerea ta.

Dar nu trebuie să ne crezi pe noi, vezi mai jos primele reacții pe care le-au avut participanții imediat după Sprintul de Productivitate:

SprintDay - Eveniment offline pentru antreprenori și manageri
32 locuri rămase

Mărturii ale altor Wiseleaderi:

Un context profund în care rezultatele sunt o consecință

Dacă participi la Sprint, ce-ți pot promite atât din experiențele foștilor participanți, cât și din experiențele mele la alte evenimente offline, e că vei pleca acasă cu un mindset diferit.

Și explic:

1

Te așteaptă o experiență transformatoare, în care stai de dimineață până seara cu un grup de antreprenori care se adună să lucreze la afacerea lor. Energia e diferită.

2

Momentul în care schimbi contextul și schimbi oamenii, dai voie creierului să acceseze alte căi neuronale. Ești mai atent, mai prezent și te conectezi mai ușor cu oamenii.

3

Networking real cu oameni în pauze. Ne cunoaștem și fizic și vei întâlni persoane cu care poți rezona și puteți ajunge la parteneriate.

4

Pleci cu lecții și feedback de la ceilalți participanți.

32 locuri rămase

Care e regretul pe care nu vrei să-l ai peste 10 ani?

„Vreau să nu am regretul că n-am avut grijă de sănătate.”

„Au crescut copiii, iar noi nu ne cunoaștem.”

„Am făcut business și relațiile mele sunt superficiale.”

„Vreau să nu mă uit în urmă și să văd că toți cei 10 ani au fost plini de muncă. Și nu a meritat.”

Sunt doar câteva exemple pe care le-am auzit frecvent la Sprinturi.

Eu îmi doresc să te aud în 10 ani spunând că ai făcut ce era important pentru tine.

Pentru că se poate să muncești cu plăcere la afacerea ta, fără să sabotezi relații sau timpul liber.

Vreau să te aud spunând că ai ales drumul care ți-a păstrat intacte valorile și ai construit un business care îți dă voie să trăiești așa cum îți dorești.

Drumul spre obiectivele tale este ca un GPS. Sunt mai multe drumuri care te pot duce la aceeași destinație.

În Sprint îmi doresc să te ajut să găsești acel drum care ți se potrivește și care nu te forțează să renunți la valorile tale.

Se poate să ai o afacere care se aliniază cu tine, fără să muncești ca nebunul.

Se poate să ieși din haos și să nu mai duci pe umeri toate responsabilitățile.

La astfel de claritate și rezultate poți ajunge dacă vii alături de noi.

Nu te voi minți că va fi foarte ușor, sau că totul se întâmplă peste noapte.

E nevoie de muncă din partea ta ca să implementezi ce vom face la Sprint.

Dar îți pot promite că, dacă urmezi pas cu pas planul de acțiuni pe care îl vei dezvolta, afacerea și viața ta se pot schimba.

Vei putea munci de plăcere, nu pentru că n-are cine altcineva să o facă.

Vei putea construi o echipă care aduce rezultate, fără să fii nevoit să faci micromanagement.

Vei putea delega eficient.

Vei putea să-ți duci afacerea acolo unde îți dorești.

Eu și echipa mea suntem aici să te ajutăm să-ți preiei rolul de lider cel puțin pentru o zi, ca să lucrezi la afacerea ta. Iar Sprintul îți oferă acest context.

SprintDay - Eveniment offline pentru antreprenori și manageri
32 locuri rămase

În final - 10 motive să vii la Sprint Day, pe 17 septembrie

1

O singură zi îți aduce claritate pe următoarele luni în afacerea ta

2

Vom crea radiografia afacerii tale și identificăm acțiunile strategice care îți accelerează rezultatele

3

Îți iei un boost de energie care te ajută să muncești cu drag la afacerea ta

4

Îți organizezi și prioritizezi sarcinile, ca să elimini haosul.

5

Găsești soluții concrete la principalul blocaj care te oprește din creștere.

6

Te conectezi cu alți antreprenori și manageri care împărtășesc aceleași provocări ca tine.

7

Ai posibilitatea să legi conexiuni noi, autentice și chiar și parteneriate cu antreprenori.

8

Pleci cu o viziune clară asupra obiectivelor tale de afaceri.

9

Obții un plan de acțiuni, pe care îl poți replica de fiecare dată când vrei să crești afacerea.

10

Îți preiei rolul de lider. Te concentrezi pe dezvoltarea strategică a afacerii tale, nu doar pe operațional.

32 locuri rămase

Poate te-ai întrebat…

Sprintul are loc pe 17 Septembrie, în București. Începe la ora 9:00 și se încheie la 18:00. Vom anunța ulterior locația exactă.

Sprintul de 1 zi este creat special pentru:

 • antreprenori și manageri ce conduc businessuri cu cifră de afaceri de minim 100.000€ – și văd în viitor un potențial semnificativ de creștere.
 • soloprenori/freelanceri care vor o creștere accelerată sau vor să facă următorul pas dar nu au suficientă claritate și nu știu de unde să înceapă;

Dacă te regăsești până aici și vrei ca acel viitor să se materializeze mai rapid, atunci te invităm să îți rezervi propriul loc la sprint! 😊

Înseamnă că tu ai cea mai mare nevoie să vii la sprintul care te echipează cu instrumentele de care ai nevoie să îți FACI timp pentru tine și pentru lucrurile care contează.

E contraintuitiv, dar participarea la sprint îți eliberează timp prețios pe care în mod normal îl petreceai în operațional, muncind ineficient sau făcând treaba altora.

Ești prea ocupat să participi? Înseamnă că TREBUIE să vii! Dublează-ți productivitatea și câștigă timp de relaxare, de familie sau de creștere personală și profesională.

Se poate să vii împreună cu echipa ta la Sprint. Contactează-ne la [email protected], ca să îți putem oferi o ofertă personalizată, în funcție de câți membri ai în echipă.

Dacă nu reușești să ajungi, vei putea primi înregistrarea de la eveniment, sau poți transfera locul către alt membru din echipa ta.

SprintDay - Eveniment offline pentru antreprenori și manageri

Ai întrebări?

Colega mea, Simina, te va ajuta cu drag.
Scrie-i pe WhatsApp aici sau pe email la [email protected]

Ofertă valabilă până la

zile
ore
minute
secunde

Nu știi sigur dacă ți se potrivește?

Lasă-ne datele tale mai jos și te sunăm noi în maxim 24h pentru a te ajuta să identifici dacă este contextul de care ai nevoie sau nu.