Povestea Wiseleader

Viziunea Wiseleader

Leader-ul este în viziunea noastră antreprenorul sau managerul care reușește să aibă rezultate, care se conectează la nevoile clientului și le împlinește. O persoană care inspiră oamenii, care scoate ce e mai bun din ei și îi unește în jurul unei viziuni comune.

Cum s-a născut
proiectul Wiseleader?

În ultimii 9 ani am condus și manageriat proiecte din zona de educație antreprenorială. Din postura de GM pentru brandul LSS și apoi GM Upriserz am servit o mulțime de antreprenori și manageri. Rolul acesta mi-a adus multă responsabilitate, dar și spațiu și libertate să testez, experimentez și validez tehnici de leadership și management.

În plus, mi-a oferit și multe conștientizări. Cea mai puternică este că de cele mai multe ori liderii reușesc să treacă peste obstacole, reușesc să creeze sisteme și să sprinteze spre rezultate când au ghidaj potrivit.

Peste 40 de business-uri
au crescut alături de noi

Am urmat cele 2 pasiuni ale noastre: coaching-ul (oamenii) și managementul (business-ul). Credem că aici sunt puterile noastre cele mai mari:

Liderii buni caută răspunsurile bune. Wiseleader caută întrebările bune, ca să ajungă la o soluție și o acțiune specifică. Lucrăm în tandem cu liderii ca să schimbăm perspectiva care îi ține pe loc, să aliniem obiectivele și să sprintăm spre viziunea cea mai înaltă de business.

Credem cu putere că am venit pe lume ca să facem lucrurile să se întâmple pentru lideri. Iubim să creăm sisteme și structuri de management care fac ca viziunea de business a unui om să nu fie un vis, ci realitatea ce îl împlinește.

Ce spun o parte din Wiseleaders

Promisiunea noastră

Povestea Wiseleader

Schimbarea perspectivei care te blochează

Îi dăm liderului acel context care îi permite să își exploreze și să își transforme mindset-ul. Cu aceste schimbări va fi capabil să ia decizii diferite, respectiv să atingă rezultate diferite.

Povestea Wiseleader

Clarificarea rezultatelor
dorite

Ne ghidăm după principiul 80/20 (Pareto): alegem acele 20% din cauze pe care lucrăm ca să ne aducă 80% din rezultate.

Povestea Wiseleader

Împlinirea viziunii șI creșterea afacerii

Creăm fundația corect, apoi adăugăm sistemele și procesele care te ajută să treci la următorul nivel în business și să crești afacerea.

Despre Diana Crișan

A lucrat cu 47+ de antreprenori din peste 19 domenii în ședinte de consultanță/coaching, într-un total de peste 3000 de ore.

Rezultatele vorbesc de la sine: în urma orelor de consultanță liderii s-au reîndrăgostit de viziunea lor și au reușit să se relaxeze. Au reușit să își clarifice ce e important să facă în business, ce sisteme să creeze ca să le susțină eforturile și cum să își responsabilizeze echipa, ca să preia responsabilitatea și să producă la alt nivel. 

Din experiența de 8 ani de zile în rolul de GM al echipei lui Lorand Soares Szasz a reușit să crească alături de fondator și de echipă de 20 de ori cifra de afaceri.

Diana a pregătit echipa și sistemele ca business-ul la nivelul la care productivitatea afacerii nu numai că nu a scăzut câtă vreme ownerul a urmărit dezvoltarea viziunii sale și a businessului, ci au crescut rezultatele.

Ulterior, Diana a condus lansarea proiectului Upriserz și trecerea la o nouă structură de business.

Ce diferențiază metoda wiseleader de lucru creată de Diana? 

Focusul pe cele mai importante lucruri care aduc creșterea de business: perspectiva liderului și sistemul afacerii. 

Combinația dintre coaching (contextul pentru lider să își transforme perspectivele) și consultanța (sistemul pentru business – infrastructura nouă pentru urmatorul nivel – fundația solida pentru ce urmează).

Și să nu uităm de sprint-ul către rezultate!

Povestea Wiseleader

Să treci la următorul nivel pe o fundație de “începuturi” e la fel cum ai vrea să construiești un zgârie nori pe fundația căsuței mici din curte. Poate nu e imposibil, dar ce costuri ai plăti dacă ai încerca așa ceva? La fel e și în business. Pur și simplu e nevoie de alte procese și structuri după ce lansezi pentru a putea scala sau dezvolta business-ul la următorul nivel.

Povestea Wiseleader

Planificarea anuală / trimestrială