Dăm Startul Provocării

Wise Management – Antrenamente pentru manageri care aduc rezultate

5 Zile – Gratuit – Prin e-mail

Wise Management

Introdu adresa ta de e-mail și primești instant toate detaliile.

Marketing by

Ziua 1: 21 August

Rolul antreprenorului

Dai startul provocării Wise Management printr-o analiză a actualului tău rol în business. Ce face un antreprenor? Ce ține de responsabilitatea lui și ce nu? Descoperi schimbările necesare din lista curentă de responsabilități pentru eliberarea de operațional și trecerea afacerii la următorul nivel.

Wise Management

Ziua 2: 22 August

Rolul echipei

În a doua zi a provocării ne îndreptăm atenția către echipă. Afli pașii prin care faci lumină asupra rolurilor și responsabilităților din cadrul echipei. La final, tu și echipa veți ști exact cine și ce are de făcut pentru atingerea fiecărui rezultat.

Wise Management

Ziua 3: 23 August

Delegare

Delegarea este o artă, dar și un proces cu pași ușor de implementat. În a treia zi îți spunem totul despre procesul Wiseleader pentru o delegare eficientă. Scopul? Să îți eliberezi agenda pentru acțiunile cu un impact real în creșterea de business.

Wise Management

Ziua 4: 24 August

Feedback

Ca un GPS care te atenționează atunci când ieși de pe traseu, și feedback-ul tău este esențial în atingerea destinației creștere de business. În ziua a patra afli pașii din spatele unui proces de feedback care ține echipa pe drumul cel bun. Astfel, crești productivitatea echipei fără să o sabotezi.

Wise Management

Ziua 5: 25 August

Control

În ziua 5 primești instrumentul te ajută să păstrezi controlul deplin asupra afacerii și performanței, fără să îți epuizezi energia sau să îți demoralizezi echipa. Încheiem provocarea în forță cu un Q&A în care ne cunoaștem și discutăm liber întrebările sau provocările tale. Ne vedem LIVE pe Zoom!

Wise Management

Accepți provocarea Wise Management?

Marketing by

Trainer

Diana Crișan

General Manager al echipei lui Lorand Soares Szasz și Upriserz timp de 8 ani, unde a lăsat o fundație solidă de management și s-a implicat direct în managementul a 125 de companii din peste 40 de domenii

Diana este antreprenor, manager, lider și coach. Experiența în formarea a peste 125 de echipe de management din 40 de domenii i-a dat convingerea că managementul poate fi clar și simplu. 

Programul Management de la A la Z sintetizează procesele, metodele și principiile testate de Diana și echipa ei pe parcursul a 6 ani de situații reale de business, cu oameni, provocări și situații diferite. 

A dezvoltat acest program timp de 1 an, investind la rândul ei peste 100.000 € în programe de management, consultanți de business și coach pentru a-și rafina arta și perfecționa abordarea.

Mesajul ei pentru antreprenorii de pretutindeni: „Nu ești singur. Eu și echipa Wiseleader te ajutăm să îți iei puterea înapoi”.

Wise Management

Conceptul Wiseleader

by Diana Crișan

Wise Management

Am creat Wiseleader pentru liderii care vor să transforme contextele provocatoare în oportunități de creștere, folosind doar soluții, resurse și instrumente de creștere de business validate de Wiseleader în interacțiunea cu 120+ echipe de management.

Proiectul Wiseleader s-a născut în urma pasiunii pentru coaching (oameni) și management (business). Liderii buni caută răspunsurile bune. În sesiunile de coaching, Wiseleader caută întrebările bune, ca să ajungă la o soluție și o acțiune specifică. Lucrăm în tandem cu liderii ca să schimbăm perspectiva care îi ține pe loc, să aliniem obiectivele și să sprintăm spre viziunea cea mai înaltă de business.

Credem cu putere că am venit pe lume ca să facem lucrurile să se întâmple pentru lideri. Iubim să creăm sisteme și structuri de management care fac ca viziunea de business a unui om să nu fie un vis, ci realitatea ce îl împlinește.

Ce spun managerii și antreprenorii despre Wiseleader

Provocarea a început!

Urmează pașii care te fac un manager eficient și pregătește-te pentru următorul nivel de business.

Planificarea anuală / trimestrială