Performanța este o alegere

Te-ai gândit vreodată că performanța este o alegere, nu doar o dorință? Cristina Pîrv, o campioană a voleiului și o antreprenoare de succes, ne-a dezvăluit secretele performanței într-un interviu inedit și inspirațional. Să explorăm împreună esența acestor învățăminte:

1. Performanța este o alegere, nu o dorință

Cu o înțelepciune profundă, Cristina ne-a amintit că performanța nu este doar un obiectiv, ci o alegere conștientă pe care fiecare lider ar trebui să o facă. Dacă tu, ca lider, nu alegi performanța, de ce ai aștepta același efort de la echipa ta? Performanța vine cu provocări și obstacole, dar această alegere de a merge mai departe este cea care face diferența.

2. Plusurile și minusurile performanței

Cristina ne-a făcut să înțelegem că performanța nu este doar despre succes și bucurie. Vine și cu momente dificile și dezamăgiri. Cu toate acestea, trebuie să acceptăm ambele aspecte ale performanței pentru a crește și a învăța. Această înțelepciune ne învață să fim mai rezistenți și să ne adaptăm în fața provocărilor.

3. Alegerea de a face un pic mai mult

Cristina Pîrv ne îndeamnă să facem un pas în plus în călătoria noastră spre performanță. Nu se referă la a munci fără oprire, ci la a face alegeri strategice în privința modului în care investim efortul suplimentar. 

Este vorba despre a identifica acele aspecte cheie care ne pot aduce mai aproape de obiectivele noastre.

4. Creează-ți contextele potrivite

Dacă visezi la un business la nivel global, atunci trebuie să te implici în contexte globale. Cristina ne-a îndemnat să ne lărgim orizonturile, să cunoaștem oameni din întreaga lume, să explorăm afaceri la nivel global și să călătorim. Acesta este modul în care putem să ne creăm contextele potrivite pentru a atinge succesul la nivel global.

Acest interviu ne-a provocat să reflectăm asupra alegerilor noastre, asupra modului în care ne abordăm business-ul și asupra efortului pe care suntem dispuși să îl depunem pentru a atinge performanța. 

Performanța nu este un simplu rezultat; este o călătorie, o alegere și un mod de viață. 

Dacă nu ai ascultat interviul, îl găsești AICI integral

Distribuie articolul:

Hai în comunitatea Wiseleader

Vrei să lucrezi cu Diana Crișan o zi pentru dublarea productivității?

Te așteptăm la sprintul Dublează-ți productivitatea, dublează-ți REZULTATELE

10 iunie 2023

Te-ar putea interesa și următoarele articole

Planificarea anuală / trimestrială