[Povești cu performeri] Gabriel Băicuș – Concentrează-te pe resurse și recunoștință

Dragă wiseleaderule,

Astăzi, ne propunem să explorăm câteva lecții valoroase, învățate dintr-un interviu inspirațional cu Gabriel Băicuș. În acest dialog plin de energie și inspirație, Gabriel a împărtășit cu noi informații utile și sfaturi prețioase pentru a atinge performanța.

Vom pune accent pe 3 aspecte-cheie care pot fi transpuse atât în viața de zi cu zi, cât și în business.

Gabriel Băicuș este primul român care a cucerit vârfurile Everest și Lhotse, două dintre cele mai înalte vârfuri ale Planetei, în puțin peste 24 de ore.

Pregătirea și urcarea pe Everest și Lhotse: „E o bătălie cu mintea, să nu o lași să te controleze și să decidă pentru tine”

Ce poți învăța dacă asculți ultimul interviu marca #Povesticuperformeri? 

1️⃣ Evită să sari etape:

Gabriel ne amintește cu fermitate că viața nu constă doar în cursa frenetică spre rezultate, ci și în bucuria fiecărui moment și proces. El subliniază importanța atenției la detalii și a observării mediului înconjurător pentru a identifica oportunitățile și amenințările. Această abordare ne poate ajuta să evităm epuizarea care poate sa apara atunci când ne lăsăm pradă extremelor.

2️⃣ Concentrează-te pe resurse și recunoștință:

Descoperă cum să-ți direcționezi atenția asupra resurselor și binecuvântărilor din jurul tău în momentele dificile. Gabriel ne arată că recunoștința și concentrarea asupra a ceea ce e important, pot fi cheia depășirii provocărilor.

3️⃣ Stabilește limite clare:

Un aspect des neglijat în lumea antreprenoriatului este stabilirea limitelor personale. Află de la Gabriel cum să-ți definești limitele personale și profesionale pentru a-ți atinge potențialul maxim fără a-ți neglija sănătatea și echilibrul.

Nu rata acest interviu autentic și abia aștept să ne spui o idee cu care ai rămas.

Îți doresc multă inspirație și succes pe parcursul acestei călătorii! Alege cu înțelepciune și cu pasiune pentru sufletul tău, iar rezultatele vor veni natural.

Dacă nu ai ascultat interviul, îl găsești AICI integral:

Distribuie articolul:

Hai în comunitatea Wiseleader

Vrei să lucrezi cu Diana Crișan o zi pentru dublarea productivității?

Te așteptăm la sprintul Dublează-ți productivitatea, dublează-ți REZULTATELE

10 iunie 2023

Te-ar putea interesa și următoarele articole

Planificarea anuală / trimestrială