[Povești cu performeri] Larisa Iordache – Principiile și metodele pentru performanță mondială

Dragă wiseleaderule,

Astăzi, ne propunem să explorăm câteva lecții valoroase, învățate dintr-un interviu inspirațional cu campioana noastră, Larisa Iordache. În acest dialog plin de energie și inspirație, Larisa a împărtășit cu noi informații utile și sfaturi prețioase pentru a atinge performanța maximă. 

Vom pune accent pe 3 aspecte-cheie care pot fi transpuse atât în viața de zi cu zi, cât și în business.

Claritatea rolului în momentul de tranziție

Unul dintre cele mai importante aspecte dezvăluite de Larisa este necesitatea clarificării rolului în momentul în care trecem de la un nivel la altul în business. Odată ce ne dorim să ducem afacerea sau echipa noastră la un nivel superior, primul pas esențial este să ne înțelegem propriul rol.

Fie că suntem antreprenori sau manageri, analizăm cu atenție ce vrem să realizăm și ce decizii trebuie să luăm pentru a atinge obiectivele propuse. În momentul tranziției, este crucial să clarificăm direcția potrivită pentru noi și să stabilim limitele care ne vor ajuta să ne croim drumul către următorul nivel. Claritatea în privința rolului va asigura o dezvoltare armonioasă și o evoluție autentică în afacerea noastră.

Succesul autentic, definit de tine

Larisa ne încurajează să nu ne lăsăm influențați de normele și așteptările externe atunci când vine vorba de succes. Este important să clarificăm cu adevărat ce înseamnă succesul pentru noi, fără a ne raporta doar la standardele impuse de societate sau de alții. Succesul autentic provine din adâncul sufletului nostru și este în armonie cu valorile și credințele noastre.

Fii îndrăzneț și creează-ți propriul imperiu în lumea ta, în acord cu ceea ce simți că îți aduce împlinire și bucurie. După ce ți-ai clarificat viziunea, fă pași mici, dar fermi, cu disciplină și perseverență, în direcția dorită. Menținerea disciplinei, chiar și la niveluri mai mici de energie, va fi un factor cheie în obținerea rezultatelor dorite.

Fii propriul tău mentor

Printre cele mai profunde învățături ale interviului a fost încurajarea de a deveni propriul nostru mentor. Larisa ne îndeamnă să ne conectăm cu sufletul nostru, să descoperim ce ne mângâie și să ne aduce bucurie în timp ce lucrurile se întâmplă. Învățând să fim blânzi cu noi înșine și să ne respectăm nevoile, putem lua decizii autentice care ne vor ghida către un traseu mai împlinit și autentic. În lumea antreprenorială agitată, este important să ne acordăm timp pentru a ne opri și a ne asculta vocea interioară. Abia atunci putem vedea cu claritate cum să facem alegeri în concordanță cu valorile și aspirațiile noastre autentice.

În încheiere, aceste trei lecții prețioase de la Larisa ne reamintesc să fim autentici, să fim disciplinați în demersul nostru către succes și să ne acordăm timp să ne descoperim pe noi înșine în profunzime. 

Prin claritatea în privința rolului nostru, determinarea de a defini succesul după propriile criterii și ghidarea sufletului nostru către alegeri autentice, putem construi drumul către o viață și un business de succes.

Îți doresc multă inspirație și succes pe parcursul acestei călătorii! Alege cu înțelepciune și cu pasiune pentru sufletul tău, iar rezultatele vor veni natural.

Dacă nu ai ascultat interviul, îl găsești AICI integral:

Distribuie articolul:

Hai în comunitatea Wiseleader

Vrei să lucrezi cu Diana Crișan o zi pentru dublarea productivității?

Te așteptăm la sprintul Dublează-ți productivitatea, dublează-ți REZULTATELE

10 iunie 2023

Te-ar putea interesa și următoarele articole

Planificarea anuală / trimestrială